Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak gdzie????????? do mnie!!!!a długo musisz jechać? ja uwielbiam pociągi i gdybym miała gdzie to bym z małym pojechała ;-) na razie musi nam metro wystarczyć ;-)
zakupów to mi w ogóle nie brakuje i już się zastanawiam kiedy zrobię zakupy z resztą prezentów i jakimś jedzeniem na święta. masakra, jak wczoraj wpadłam na trochę do centrum handlowego po suszarkę to się załamałam...
a wczoraj wyszliśmy do znajomych sami, fajnie było :-) mały został z moimi rodzicami. jak wróciliśmy przed 22 to już smacznie spał, a dzisiaj obudził się 7:15. kochany :-)

dziewczyny, które piły *spam*!!![/B] na ulotce jest napisane że 1 dawka to 15ml czyli jedna łyżka,ale jak nalałam do miarki 15ml i przelałąm na łyżkę żeby sprawdzić (bo dużo mi się wydawało) to weszła dokładnie połowa!!! mam małe łyżki stołowe czy co?????? mam brać łyzkę czyli 7,5 ml czy z miarki 15ml????????bo pijąc po 15ml to ten syrop na jakieś 2-3dni moze wystarczy...
nice-girl zdrowka dla malego, by szybko przeslo
idus, ja po lyzce pilam syrop, nie sprawdze bo juz nie ma.... a gardziolko jeszcze troszke boli
maly spi, mama szuka prezentu dla malego i dostaje oczoplasu, zakochalam sie w macie tiny love, arka noego, zobaczylam u sasiadki i nie moge przestac o niej myslec, a my maty mamy, mielsimy dwie, ale, ze prawie takie same, to jedna wczoraj sprzedalam, probuje na allegro wylicytowac uzywana, a maz mnie strofuje, ze przeciez mamy i nie mam na co kasy wydawac, a moze rzeczywiscie cos innego kupic, ach te zakupwe rozterki![]()
dziewczyny co kupily ta interaktywna ksiazeczke tiny love, jak polecacie, bo w sumie wydaje sie fajana, jak dzieciaczki na nia zaregowaly?
a u nas bardzooooo pada snieg, bardzooooo