reklama

Październikowe Mamy 2010

jak gdzie????????? do mnie!!!!:D:D:D

pustki tu jak zawsze w niedzielę;))) małż do pracy już wybył, we wtorek ostatni raz spaliśmy w jednym łóżku, na razie separacja bo jest zaziebiony;/ jeszcze troche to sie odzwyczaję od wspólnego spania:)))
do Ciebie to jednak trochę za daleko ode mnie ;-) ale dzięki :-*
odzwyczaić to ja się w sumie już w ciąży odzwyczaiłam ;-)

idek ja to bym się chyba jednak zdecydowała na Twoim miejscu :-)

dobranocka dzięki Bogu, że nic Wam się nie stało...

kasis dostaliście nutramigen, bo chudszy? myślałam, że to tylko w alergii się stosuje.

u nas oprócz zielonej kupy lekkie krostki na brodzie wyskoczyły. ja chyba oszaleję :-(

ciekawe co z loliszką, bo nie odpisała mi do tej pory...

Ostatnia edycja:
reklama
Masakra, właśnie wróciłam z niespodziewanej wycieczki autem w śnieżycy. Mąż pomylił pociągi i pojechał gdzieś w szczere pole, trzeba było po niego pojechać, bo powrotów do rana było brak. Miałam pełno w gaciach jadąc tam. Ale dałam radę i to na oponach całorocznych Jestem z siebie dumna!

hej dziewczyny
podczytuje was regularnie, ale co chce cos napisac, to tomuś zaczyna odstawiac hece! ostatnio ma ciezki okres, usiluje go przekonywac do spania w łozeczku a nie tylko miedzy cyckami, ale idzie nam ciezko.

efa - gratulacje - kierowco rajdowy! po przygodach dobranocki balabym sie w polsce na ulice wyjechac.

Masakra, właśnie wróciłam z niespodziewanej wycieczki autem w śnieżycy. Mąż pomylił pociągi i pojechał gdzieś w szczere pole, trzeba było po niego pojechać, bo powrotów do rana było brak. Miałam pełno w gaciach jadąc tam. Ale dałam radę i to na oponach całorocznych Jestem z siebie dumna!

Oj moja droga, tu to Ci się OPR porządny, a nie gratulacje należy!
Jakie opony całoroczne? Bez zimówek z małym dzieckiem sobie pomykasz?
Dziewczyno nie ryzykuj!

Witajcie ranne ptaszki przy kawie.
My tez wczoraj się zapuściliśmy do znajomych z małym ale było bardzo głośno i trochę marudził. A co do śniegu to masakra jakaś, u nas żeby dobrze zaparkować to trzeba sobie zderzakiem samochodu odśnieżyć wjazd.
Efa podziwiam, najgorzej to jechać w nieznane jeszcze w śniegu takim.
Dobranocka biedactwa, dobrze że nie testowaliście jak się karmi w samochodzie.

Hej mamuśki-ale moja Gabi dziś pospała-od 23-6.30.Rewelacja.
My też już po chrzcinach-były w sobotę -mała była kochana -wszystkich zauroczyła;0)
Ona cały cza się śmieje-wystarczy do niej zagadać i już banan na buzi.
Na palcach mogłabym policzyć kiedy ona płakała -zazwyczaj sobie marudzi.
Kochane dziecko, ale starsza córcia też taka była.
DOBRANOCKA_ dobrze że nic wam się nie stało:0
EFA - podziwiam ale jak mus to mus:)
życzę miłego dzionka:)

reklama
A u nas znowu pada śnieg .......

Dobranocka ciesze się,że wam nic sie nie stało. Po raz kolejny się potwierdza, że % są dla mądrych ludzi
Nice-girl zdrówka dla synka

Moja gwiazda w łóżeczku próbuje usnąć i cosik słyszę ,że jej nie idzie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry