reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
sugar dzięki że o tym pomyślałaś. Ale żeby nie było bałaganu... i żebyśmy sie nie pogubiły - wątek musi mieć zasady. Mam nadzieję, że nie pogniewasz się, że zrobiłam tak:

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-pazdzierniku-2010-f337/mamy-mamom-47045/#post6411482

trochę nad tym myślałam...

wkleisz tu swoje wymianki?

Aha, sprzedaż nie jest w tym miejscu dozwolona - przeczytajcie regulamin calego forum.

mam nadzieję że Wam się spodoba i że wszystkie na tym skorzystamy :-)

Produkty Lovi można dostać w Rossmanach :-)

Witam się ekspresowo. Niedawno wróciłam do domu... A wyszłam o 6:30 rano!
Padam.
Cały dzień spędziłam u Siostry, a po południu zabrałam ją z moim mężem na sushi. Miałyśmy taką głupawę, że mój M. ze wstydu prawie chował się za kartą Menu hihi :))))))))))))))) Ale tak to jest jak dwie kobity się wyrwą z domu od dzieciów! W sumie moje dziecię spało obok, ale mimo to było ekstra, bo M. się nią zajmował.
A Siostra zrobiła chatki piernikowe- naprodukowała całe osiedle :))))))))) Od razu się bożonarodzeniowo robi:

IMG_5072.jpg IMG_5082.jpg IMG_5086.jpg IMG_5084.jpg IMG_5076.jpg IMG_5069.jpg

Siostra kazała Was wszystkie pozdrowić serdecznie, już świątecznie, co też czynię z niebywałą radością!

I zmykam do łóżka.

Aha, moja Justysia śpi od paru dni od 21 do 6 rano BEZ POBUDKI i bez jedzenia. CUDOWNIE! :))))))
Dobrej nocy Wam życzę Kochane :***

zamknęłam oba wątki wymiankowe - do wyjaśnienia co robimy w koncu.
bo jeśli mamy się kłócić to lepiej zrezygnować z tego pomysu - miało być fajnie i przydatnie.

nie utworzyłam wątku żeby Ci zrobić na złośc sugar. nie chodziło mi o to żeby Cię poprawiać albo zrobic lepszy wątek niż Twój. zrobiłam go nie wiedząc nawet o tym że ktos już zrealizował mój pomysł wcześniej - nawet do głowy mi to nie przyszło.

uważam, że muszą być sensowne zasady wątku żeby wymiany nie zgubiły się w tułmie 2900 postów - komentarzy do wymian itp. jest nas udzielających sie myślę że ok 30 osób. 30 postów da się przebrnąć chcąc się wymienić.

ale - mimo że to był mój pomysł - nie mam monopolu na wymyślanie zasad wątku. chcecie coś zmienić, macie inne propozycje, chcecie wątek wymiankowy bez żadnych zasad - ok.

Więc proszę żebyście się wypowiedziały odnośnie wątku z wymianami. Ja zrobiłam tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-pazdzierniku-2010-f337/mamy-mamom-47045/#post6411548

Podoba Wam się?

PS. Sprzedaż nie jest do końca dobrym pomysłem - pkt 15 regulaminu. Ale jeśli Wam zależy - spytam administrację czy to łamie zasady czy jest dozwolone.

Moriam, jak to zrobiłam? Po prostu mam twardy sen i przesypiam płacz hehe ;-P

A poważnie to najpierw się zmartwiłam, ale jak moja Siostra powiedziała, ze jej dzieci przesypiały całą noc już w wieku 1,5 miesiaca i kazała mi się tylko cieszyć - to tylko się cieszę ;-) Ponoć teraz dziecko jeszcze mało się rusza, wiec zużywa mniej kalorii i mało rośnie. A w wieku jakiś 5-6 miesiecy znowu zacznie szybciej rosnąć i zużywać kalorie - i pobudki w środku nocy wrócą... Więc już naprawdę sie kładę bo jutro znowu taki dzień od 6 do 23 poza domem.... Tęsknię w takie dni za Wami!!

Ostatnia edycja:
zamknęłam oba wątki wymiankowe - do wyjaśnienia co robimy w koncu.
bo jeśli mamy się kłócić to lepiej zrezygnować z tego pomysu - miało być fajnie i przydatnie.

nie utworzyłam wątku żeby Ci zrobić na złośc sugar. nie chodziło mi o to żeby Cię poprawiać albo zrobic lepszy wątek niż Twój. zrobiłam go nie wiedząc nawet o tym że ktos już zrealizował mój pomysł wcześniej - nawet do głowy mi to nie przyszło.

uważam, że muszą być sensowne zasady wątku żeby wymiany nie zgubiły się w tułmie 2900 postów - komentarzy do wymian itp***. jest nas udzielających sie myślę że ok 30 osób. 30 postów da się przebrnąć chcąc się wymienić.

ale - mimo że to był mój pomysł - nie mam monopolu na wymyślanie zasad wątku. chcecie coś zmienić, macie inne propozycje, chcecie wątek wymiankowy bez żadnych zasad - ok.

Więc proszę żebyście się wypowiedziały odnośnie wątku z wymianami. Ja zrobiłam tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-pazdzierniku-2010-f337/mamy-mamom-47045/#post6411548

Podoba Wam się?

PS. Sprzedaż nie jest do końca dobrym pomysłem - pkt 15 regulaminu. Ale jeśli Wam zależy - spytam administrację czy to łamie zasady czy jest dozwolone.

ulisia wybacz, ale czasami Twoja infantylnośc mnie powala :-)
Pół dnia dyskusji o tym, czy założyc wątek czy nie, a na koniec dąs i pytanie do ogólu- podobają się Wam moje zabawki?
W związku z tym, że moim zdaniem założony przeze mnie topic nie narusza zasad forum, to żądam jego odblokowania.
W przeciwnym razie zmuszona będę interweniować u administracji.
Co do pkt.15. nie prowadzę sprzedaży, a odsprzedaż- zasadnicza różnica- bynajmniej dla mnie.
A na koniec jedno pytanie? Czy teraz do każdego tematu będziemy tworzyc jego regulamin? skoro do tej pory nie przestrzeganie regulaminu ogólnego nie stanowiło dla nikogo problemu? Ad. *** dlaczego nie przeszkadza Ci, jako moderatorowi, że porady odnośnie karmienia piersią gubią się wśród wywodów, miłych skądinąd ;-) o dupie maryni, dlaczego nie przeszkadzają ci komentarze do zdjęc w galerii- tylko utrudniają przeglądanie ;-)
Nie pisz mi tylko, że zrealizowałam Twój pomysł, bo jak widac, mam zupełnie inną koncepcję.

Co do merytorycznej oceny TWOJEGO POMYSŁU:
1. Nie rozumiem dlaczego nie mam prawa odsprzedac koleżance np. butelki za połowę ceny, skoro ja nie korzystam, a ona może oszczędzic np. 30 zł??? Mamy na siłę szukac towaru na wymianę, czy wprowadzic żetony, jeśli ona teraz dla mnie nic nie ma, to da mi 30 żetonów i ja jej je oddam, jak już coś dla mnie znajdzie???
Jako moderator bardzo słabo orientujesz się w zasadach forum i tak dla przykładu: https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/regulamin-dzialu-sprzedam-44707/
2. Tak obwarowany zasadami wątek, ktore notabene są tworzone co chwilę, nie przyjmie się, bo nikomu nie będzie chciało się siedziec i dostosowywac prostego ogłoszenia do 15, 20 czy 34 punktów "regulaminu".

Mam tylko nadzieję, że w ramach rewanżu nie pousuwasz znowu moich tematów, nad którymi się napracowałam.

Sorry za ton, przepraszam wszystkich zniesmaczonych czytających, ale czasami mi ręce opadają, jak ktoś mi robi drakę o to, że korzystam z jego foremek do lepienia babek...

Dodano 21.12.2010, g. 9.29
Widzę, że swój post w nowym wątku edytowałaś tyle razy, że już zupełnie się pogubiłam. Punkty poznikały... dla mnie to dziecinada, nie zamazuje się "dowodów zbrodni" ;-) miała być dyskusja, a nie populizm...

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam zniesmaczona nie jestem:D:D:D nieźle się uśmiałam - no ale moze to zasługa Redds'a malinowego;))))))))))))))))))

a propos "przedszkola":
-Dorotko, dlaczego płaczesz?"
- Bo proszę pani, sugar znowu jest spicy!!!"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

chyba naprawdę procenty zadziałały;D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry