Moriam mój synuś będzie ubrany w biały kaftanik z kołnierzykiem,niebieską kamizelkę,jakieś spodnie i do tego wszystkiego czarna mucha hihi.Tak będzie na wigilii a w pierwszy dzień Świąt to już Chrzciny więc na biało i linki poniżej:-)
Efa co do Chrztu to u mnie mniej więcej tak to wyszło:Czapeczka,szalik i rękawiczki - 25,90 zł
CZAPECZKA + RĘKAWICZKI + SZALIK 3 kol 0-6 mies (1356254025) - Aukcje internetowe Allegro
ubranko do Chrztu 64,90
WYPRAWKA 5cz KOMPLET UBRANKO NA CHRZEST ELVIS (62) (1344449089) - Aukcje internetowe Allegro
kombinezon używany - 12 zł :-)
kombinezon na 68 może być na chrzest okazja !!! (1342675943) - Aukcje internetowe Allegro
szatka i świeca 32,80
KOMPLET DO CHRZTU - ŚWIECA+SZATKA+gratisy (1360680885) - Aukcje internetowe Allegro
Do wszystkiego dochodzą oczywiście koszty wysyłki,ale dobrze w miare mi to cenowo i tak wyszło,no i nie musiałam latać po sklepach.
Chrzest w Kościele - 150 zł(nie było co łaska,Ksiądz od razu sypnął cennikiem :-)))
Przyjęcie - ciężko powiedzieć - przyjmuje w domu 10 osób plus nas troje,a jedzenie to wiadomo i tak by się robiło na Święta
Tort - zamówiła i zapłaci za nego teściowa
Jeżeli chodzi o nowy wątek,to można spróbować.Dzieci są w podobnym wieku ale różnych rozmiarów,w dodatku jest coś takiego jak - niechciane prezenty.Ja narazie nie mam nic do zaoferowania,ale może z czasem się coś znajdzie.No i mój syn wchodzi dopiero w rozmiar 62 a jutro skończy 3 miesiące,także jest przykładem na to,że dzieciaki są faktycznie różne :-)Małe i duże i wszystkie koooochane!
Dawidowe - kciuki zaciśnięte!