reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam was, ja to jestem chodzące nieszczęście. Jak mi się udało zaleczyć rany po cc i ból pleców, to musiałam fiknąć na dupsko, jak wracałam ze sklepu i teraz mam stłuczoną kość ogonową i na siedzisku nie mogę siedzieć, a już myślałam, że mam koniec z jakim kolwiek bólem po połogu.
MÓJ MAły rośnie jak na drożdżach, już nosi ubranka na 6-9 m-cy i waży ponad 6 kg. \
A córka niby spokojna a ciągle się denerwuje, ciekawe po kim to ona ma.

Życzę wam szczęśliwych świąt, bo chyba nie znajdę czasu do świat, żeby tu zaglądnąć.

reklama
dziewczyny, tak a propos odstępowania butelek, kombinezonów do chrztu itp...

może założymy sobie taki wątek wymiankowy, gdzie będziemy mogły między sobą pozamieniać rzeczy, których już nie używamy...?

bo ja np. mam do oddania pół wielkiej paczki pampersów 2 (44szt zostały - jak wiecie, ja jednorazówek sporadycznie używam, a nawet gdybym chciała to 2ki już za małe na nas)... co Wy na to?

Co do smoczków to nr 2 warto zmienic jak dziecko konczy miesiac bo bardzo sie meczy natomiast nr 3 po 3 miesiacach lepiej poczekac bo 3 dziórki dosc szybko leca i moja sie dławiła. Wrociłam narazie do nr 2. Za to jakos pieknie pije ze smoczka lovi tego poczatkowego bo jakos szybko z niego leci. Chyba byn noworodkowani nie kupiła LOVI na sam poczatek.
My właśnie używamy LOVI tego początkowego od 2 tygodni życia małego,ale jak już pisałam nam dzięki temu lepiej płynęło mleczko AR. Dzisiaj na allegro porozgladalam sie za butelkami lovi 250ml i smoczkami do buzi od 3-6 tez z lovi, do tego pojemniczek na dawkowanie mleczka w proszku z BabyOno i to u jednego sprzedawcy :)
Co myslecie o takiej szczoteczce do zebow albo dziasel u niemowlaka do masazu ktora się nakłada na palec?

natolin w carefurze mozna dostać produkty LOVI? bo właśnie nigdzie w supermarketach nie widziałam ich produktów np w tesco, Auchan i dlatego poszukałam teraz na allegro. W sumie z tego co podajesz cenę to na allegro wychodzi taniej za butelkę a tym bardziej przy większych zakupach u jednego sprzedawcy :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, tak a propos odstępowania butelek, kombinezonów do chrztu itp...

może założymy sobie taki wątek wymiankowy, gdzie będziemy mogły między sobą pozamieniać rzeczy, których już nie używamy...?

bo ja np. mam do oddania pół wielkiej paczki pampersów 2 (44szt zostały - jak wiecie, ja jednorazówek sporadycznie używam, a nawet gdybym chciała to 2ki już za małe na nas)... co Wy na to?

Tez o tym myslalam, ale doszlam do wniosku, ze majac dzieci w jednym wieku niewiele możemy sobie ofiarowac.

reklama
Dziewczyny,a jak to jest jak się karmi piersią i troche butelką,jaki wtedy smoczek?No bo nie może za łatwo lecieć chyba,żeby dziecko nadal chciało ssać pierś....Ja mam butelki i smoczki TT,cały komplet kupowałam...hmm zaraz sprawdzę czy przy tych większych butlach są inne smoki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry