DZIULKA78
uzalezniona od BB
SARISA ja chyba tez jestem nietego ,bo jak ktos bierze mloda na rece to ja cala hepi i dumna a po dwoch minutach wydrapalabym oczy! Albo inny ciezki przypadek moj- chce sie wyrwac z domu odreagowac i odpoczac od malej troche, wychodze to po 10 min juz mysle czy jest wsjo ok albo i dzwonie np do mamy lub tesciowej (zalezy ktora akurat jest) czy jest ok i co robi mloda. po powrocie do domu dostaje swira ze zjadlabym z milosci moje rozesmiane na moj widok dziecko
)))))))nie wazne ze mam zimne lapy i policzki musze ja przytulic i koniec. a swoja droga od trzech dni mloda sie nauczyla sama przytulac do mnie, wtule mi sie -nie spi-tylko wtula raczkami obejmuje za szyje i wydaje takei fajne odglosy jakby steskniona byla
)potrafi tak se byc przytulona z 15 min i nic nie gadac
))strasznie mnie to wzrusza
)))))))) maz nieraz jak obserwuje moj duet z leane to podziwia jak my sie kochamy
))i wczoraj np ja mala przytulam to on (chyba zazdroscil hihi)polozyl mi glowe na kolanie ze tez chce byc przytulony a na 3 przylepe wrypala sie kotka
)))))bylam osaczona
dzisiaj do poludnia za to mldoa mnei rozwalila poraz kolejny: byla kaprysna oczka do spania-zanioslam ja-za chwile laaaa, poszlam chce dac smoczek kKILKA RAZY!!- i co??? mloda uhahana po pachy i "arrryyy" i swoje "hajkuuu"
wzielma ja w koncu dotankowalam do pelna i usnela
)))))) uffff
)))) teraz udalo w koncu mi sie pojesc - a propos przytylam ostatnio rpzez to zimno bo malo sie ruszam i zarlabym co sie nawinie wrr!! nieduzo ale przytylam://// najlepiej nie wypuszczalabym z rak serow i konserwy robionej przez mame
))))))