reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a co do przeziębień maluchów to moja mała tez niestety ostatnio załapała od nas bo mąz przywlekł cos do domu, daje jej nurofen, wapno, wit C, sól fizjologiczną, otrivin na noc no i zrobiłam jej kilka razy inhalacje z soli. no i juz lepiej chociaz furczy jej w nosku jeszcze a ciężko wszystko wyczyścic, oj bedzie miec "alergie" na fride niestety. ale cóz to dla jej dobra

MAGNOLIA witaj wsrod gadul:))
DOBRANOCKA to serum fizjologiczne to w carreforze kupowalam, pudelko a w srodku plastikowe buteleczki przypominajace dawke zastrzyku, ukreca sie czubeczek i to jest do oczu i noska, oczka sie przemywa a do noska sie wpuszcza jak krople.nie pamietam co w skladzie jest ale sol fizjologiczna to chyba nie to samo.
RYSIA jak maz w koncu skonczy ostatnie wiercenia itp i sprzatnie graciarnie to porobie zdjecia:)puki co nawet mi sie nie chce:ppp ale obiecuje ze zrobie cala sesje:)

a moje dziecie dzis mnie zaskoczylo: dala se obciac paznokcie u rak bez darcia na pol Lyonu:) pierwszy raz!!! patrzyla na nozyczki tylko i chyba wyciagnela wniosek ze paluszkow nie ucinam:))))no i przykladem innych dzieci namietnie oglada tv:)))))

Czesc Magnolia . Mam nadzieję ,ze będziesz się często udzielac na forum :-)

Dziulka zadnych wymówek, niedługo zdjęcia widzimy .... kibicowałysmy Ci przy przeprowadzce wiec sie nam nalezy , nie?

Dziulka trzymamy Cię za słowo że zdjęcia pojawią się niebawem:-)

A teraz ja wrzucę foty jak urządziłam sobie salon-mam nadzieję że nie pogniewacie się za zaśmiecanie głównego wątku:-)
P1100354.JPGP1100356.JPGP1100358.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry