reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dziewczyny! Czytam was praktycznie codziennie ale jakoś nie miałam odwagi do was dołączyć, ale stwierdziłam ze co mi tam, może mnie jeszcze przyjmiecie:) miałam termin na październik ale ale Karolince spieszyło sie bardzo i urodziła sie we wrześniu.Mam 25 lat i to moje pierwsze bejbe:) to jak, moge sie dołączyć?

reklama
Witaj Magnolia:-)

Dziulka gdzie zdjęcia Twojego mieszkanka-bardzo ciekawa jestem jak sobie urządziłaś bo firany w logii są świetne i czekam na więcej:-)

Ja też niedawno urządziłam sobie salon w tonacji zielonej z dodatkami czerwonymi-achhh gdybym miała tylko troszkę więcej kasy to ciągle mogłabym coś zmieniać:-)

Mieszkanko sprzątnełam więc teraz spokojnie mogę przeczytać co naskrobałyście przez weekend gdy byłam nieobecna:-)a więc zaczynam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj, rozgosc sie, zapraszamy
Jak wstawić suwaczek?
Tworzysz suwaczek na stworzonej do tego celu stronie internetowej (np. www.suwaczek.com, Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www, Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.) zgodnie z zamieszonymi tam instrukcjami. Kopiujesz kod BBCode. Po zalogowaniu się na babyboom klikasz à Ustawienia à a następnie wybierasz z menu po lewej stronie opcję Edytuj sygnaturę. W miejscu planszy do wstawiania tekstu (to największe okienko) wklejasz skopiowany BBCode i zapisujesz :biggrin2:

Jak dodać awatar?
Aby dodać awatar (czyli obrazek, który będzie wyświetlany pod naszym nickiem) zaloguj się na Babyboom kliknij à Ustawienia à następnie wybierz z menu po lewej stronie opcję Edytuj Avatar. Możesz wybrać któryś z oferowanych avatarów lub użyć własnego. Aby go dodać klikasz przycisk Przeglądaj i wskazujesz lokalizację na swoim komputerze (Ważne - Maksymalna wielkość obrazka może mieć 80 na 80 pixeli lub 19,5 KB lub mniejsze). Następnie zapisujesz zmiany i gotowe!

reklama
DOBRANOCKA jak LEane zaczela lapac katar od meza to zapuscilam jej serum fizjologiczne i sladu nei zostalo! troche krzyczala przy tym ale mowie sie trudno! wazne ze nie zalapala mezusiowych zarazkow:p

A co to jest serum fizjologiczne...? Nie zwykła sól fizjologiczna?

Magnolia, fajnie że jesteś i że odważyłaś się odezwać wreszcie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry