reklama

Październikowe Mamy 2010

happybeti no to faktycznie pora na kapiel taka w sam raz. No to chyba dziecko Ci sie zepsuło :-( , a próbowałas go za drugim razem nakarmic na spiocha? zanim sie obudzi? Moze by zjadl i spal dalej na kolejne godzinki?

emiliab bardzo dziekuje za życzonka. Bystrzacha ,zauwazylas suwaczek ;-), a co do cyca to faktycznie tak zabrzmialo , no ale dzis trafilam do buzi ;-)

reklama
łączę sięw bólu z niewyspanymi.
Wojtek oprócz kilku nocy ZAWSZE zasypia ok 21, pozniej budzi sie o 23 na papu karmię go na śpiocha jak tylko zaczyna się wiercić, ale choćby zjadł dwa cyce to i tak budzisię poźniej co dwie godziny 1, 3 , 5 , 7 :)

witajcie. Moja tez wczoraj sie zepsuła. Zawsze szła spac 20-21 i spała do 8 z jedna przerwa. wczoraj zasneła o 24 i wstała o 7 i koniec spania. Ja padnieta i modliłam sie aby zjadła i pospała jeszcze. Wkoncu mi sie odechciało i poszłam sobie do łazienki i cos zrobic na sniadanie. Wracam a ona smacznie sobie spi w moim łózku. Teraz to ja juz nie zasne

Dziewczyny o leżaczku i kocyku napisałam w odpowiednim wątku- zakupowo- wyprawkowym:-).
My już po śniadanku. Mały znowu śpi. Ja zajrzałam do Was. Dzisiaj mam leniwy dzień ale to chyba przez to co za oknem jest- buro i szaro:-(.
U nas kąpiel zawsze jest o 20:30 potem mleczko i mały o 21 już śpi i wstaje o 8 przeważnie, czasem zdarzy się też później.
Doris- buziaki dla Dorianka z okazji 3 miesięcy! Pozdrowionka od starszego o kilkanaście dni Łukasza:-).
Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitych dzieciaczków!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry