reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

happybeti no to faktycznie pora na kapiel taka w sam raz. No to chyba dziecko Ci sie zepsuło :-( , a próbowałas go za drugim razem nakarmic na spiocha? zanim sie obudzi? Moze by zjadl i spal dalej na kolejne godzinki?

emiliab bardzo dziekuje za życzonka. Bystrzacha ,zauwazylas suwaczek ;-), a co do cyca to faktycznie tak zabrzmialo , no ale dzis trafilam do buzi ;-)

reklama
łączę sięw bólu z niewyspanymi.
Wojtek oprócz kilku nocy ZAWSZE zasypia ok 21, pozniej budzi sie o 23 na papu karmię go na śpiocha jak tylko zaczyna się wiercić, ale choćby zjadł dwa cyce to i tak budzisię poźniej co dwie godziny 1, 3 , 5 , 7 :)

witajcie. Moja tez wczoraj sie zepsuła. Zawsze szła spac 20-21 i spała do 8 z jedna przerwa. wczoraj zasneła o 24 i wstała o 7 i koniec spania. Ja padnieta i modliłam sie aby zjadła i pospała jeszcze. Wkoncu mi sie odechciało i poszłam sobie do łazienki i cos zrobic na sniadanie. Wracam a ona smacznie sobie spi w moim łózku. Teraz to ja juz nie zasne

Dziewczyny o leżaczku i kocyku napisałam w odpowiednim wątku- zakupowo- wyprawkowym:-).
My już po śniadanku. Mały znowu śpi. Ja zajrzałam do Was. Dzisiaj mam leniwy dzień ale to chyba przez to co za oknem jest- buro i szaro:-(.
U nas kąpiel zawsze jest o 20:30 potem mleczko i mały o 21 już śpi i wstaje o 8 przeważnie, czasem zdarzy się też później.
Doris- buziaki dla Dorianka z okazji 3 miesięcy! Pozdrowionka od starszego o kilkanaście dni Łukasza:-).
Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitych dzieciaczków!!!

reklama
mała mi,to ty masz złote dziecko,12 godzin snu...pozazdroscic (kulawy ten post ,ale pisze jedna reka,z amelka na kolanach,nie chce dac sie odlozyc)

Do góry