Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny!
W końcu udało mi się zalogować na forum mam październikowych, mimo że prób było kilka to dopiero teraz odważyłam się napisać. Czytam Was od samego początku. Mam na imię Karolina, mam 29 lat. Termin porodu miałam na 26 października ale mojej córeczce bardzo spieszyło się do mamusi i urodziłam przez cc 30 września. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona a ja ze swojej strony obiecuję, że będę często się odzywać)
kochana żeby tylko makijaż, włosy na lakierze z brokatem (ja mojej jeszcze doczepiałam sztuczne) pantofelki muszą być (bo już przedszkolne ciapcie to nie) taki bal to jak prawdziwa rewia mody. Jak będą zdjęcia z balu to wam wstawię.Luty Małoś - to takim małym dziewczynkom robi się już prawdziwy MAKE UP?!?!?!?! Chyba jestem zacofana... Jak byłam księżniczką na balu to całym makijażem był radosny uśmiech... Na więcej nie można było sobie pozwolić bo wychowawczynie krzywo patrzyły i brały rodziców na rozmowę. Ale córcia naprawdę wygląda ślicznie - piękna dziewczynka! I wcale nie musiała się tak przebierać żeby wyglądać jak Mała Księzniczka :-)
ika216, witaj! Pisz, im wiecej tym fajniej))
Mam prośbę, opiszę Wam objawy u Justynki a Wy mi powiecie (z własnego doświadczenia) co o tym sądzicie, trwa to drugą dobę:
- zamiast 1 kupki po 4-5 dziennie,
- kupki ze śluzem, luźne ale nie biegunka
- mocne ulewanie po każdym posiłku (niezależnie od tego czy to pierś czy butelka)
- brunatne śluzowe smużki w ulewanym pokarmie (krew czy herbatka??? Herbatka była 4 godziny wcześniej i była bardzo jasno słomkowa...)
- histerie bez powodu, rozdrażnienie, zmienne nastroje
- ślinienie się na potęgę, pchanie WSZYSTKIEGO do buzi
- nie dojada, zjada połowę, czasem 1/3 butelki, baaaardzo rzadko całość
No i o co chodzi?