Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak moja dzis padła przy teleekspresie padła i spała do 20 jak sie obudziła to kapiel mleczko wyszalała sie i o 21.30 zasneła. O 23 sie obudziła wiec jej zmieniłam pieluche (nie oszczedzam ;-) bo pampersy 2 zaczynaja byc małe a szkoda wyrzucic bo mam jeszcze na jakies 3-4 dni), i zrobiłam mleczko z kleikiem ryzowym. Wkoncu zasneła a ciekawe czy ten kleik dac spac dłuzej.
My mamy smoczek z LOVI tak jak i do butelek i butelki, dobrze do buźki przylega ale ma taka gumkę na brzegach i jak się często wyparza to się tak łuszczy (my już mamy 2 z kolei) przejściowo był Awent ale on ma ten plastik taki twardy i prosty i wypadał małemu.
A ja wczoraj kupiłam fartem nową chustę od Pentelka na allegro za 20 złno zobaczymy jak przyjdzie cz Krzyś polubi chustowanie.
hej laseczk\
Która wie jakie sa chusteczki w tesco w promocji? bi ja widziałam tylko te gagi czy jakos tak, a szukałam pampersa i nie mogłam znaleźć bo nie wiem czy wogle sa w promocji.
Co do nocy synuś dzis obudził sie o 3 rano i tak nie spal godzinkę, gadal, wpychał piąsteczki do buzi, juz dawno nie miałam tak ,że nie zasypiał po jedzeniu(((
Luty Małgos to trafiła Ci sie okazja))
). Może pracownicy wykupili :-) już kiedyś w jakimś sklepie tak było ale to chyba była akcja z cukrem.Te chusteczki są w promocji, fakt, ale schodzą jak woda. Może się skończyły? Ja widziałam zarówno sensitive jak i baby fresh (kupiłam te drugie bo sensitivy mi śmierdzą). Ale zauważyłam ze w Carrefourze też są te sześciopaki w promocji, tyle że chyba złotówkę drozej. Ale i tak się opłaca!!!!!!! A Pampersy giga paki zeszły rano w pierwszy dzień promocji (ludzie się z pracy pozwalniali na zakupy czy co?!)