hej:-)
Melduje się po ciężkiej nocy (impreze miałam do 3 w nocy)a Miłosz wstał o 7 więc kolejną noc zaliczam do serii NIEPRZESPANYCH:-)
Onesmile dziękuje za propozycje sałatki z tuńczykiem (zrobiłam i wszyscy się zachwycali):-)
Oprócz tego postawiłam na "chłopskie"żarło:były zapiekane ziemniaki z masłem czosnkowym,żurek oraz robiony smalec z chlebem i kiszonymi ogórkami. Były jeszcze trzy placki (przekładaniec z migdałami,szarlotka i sernik na zimno)oraz inne mniej istotne przekąski:-)
Efa faktycznie nie ma jak dowiedzieć się o śmierci kolegi z takiego właśnie portalu.Niech spoczywa w pokoju...
Czarodziejka życzę by dół minął tak szybko jak się pojawił i by z małym wszystko było w porządku:-)
Natolin łącze się w bólach po % i Tobie (oraz sobie) życzę by ból głowy zniknął:-)
Aaaa i muszę się pochwalić że byłam dzisiaj z młodym na sesji zdjęciowej (jak będą tylko wywołane fotki z moim modelem to oczywiście wrzuce na odpowiedni wątek ):-)
No i powiem Wam jeszcze że dzisiaj mam jeden roczek więcej...to już 26 lat (hihi starość nie radość):-)
Życzę Wam udanej niedzieli a ja spadam sprzątać bo moje mieszkanko po wizycie znajomych wygląda jak plac boju