R
rysia85
Gość
Młody usnął a ja zamiast wziąć się za pisanie pracy wolę posiedzieć na BB-chyba też powoli uzależniam się od tego forum (czytać
d Was!!!)
Dziulka to mnie "uspokoiłaś" że zdjęć na zamknięty nie wrzuciłaś...a więc dalej nie tracę nadziei że jednak będzie mi dane zobaczyć jak się urządziłaś
;-)
Natolin żebyś nie czuła się "osamotniona" to ja również przyłączam się do piżamowego popołudnia "żeby nie było wątpliwości":-);-)
A jeśli chodzi o lidla to ja również wysłałam dzisiaj babcie po pampersy 4 i niestety też obeszłam się tylko "smakiem" bo po pamkach "ani widu ani słychu";-)
Dziulka to mnie "uspokoiłaś" że zdjęć na zamknięty nie wrzuciłaś...a więc dalej nie tracę nadziei że jednak będzie mi dane zobaczyć jak się urządziłaś
;-)Natolin żebyś nie czuła się "osamotniona" to ja również przyłączam się do piżamowego popołudnia "żeby nie było wątpliwości":-);-)
A jeśli chodzi o lidla to ja również wysłałam dzisiaj babcie po pampersy 4 i niestety też obeszłam się tylko "smakiem" bo po pamkach "ani widu ani słychu";-)