Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!
wczoraj i dziś usypia w gondoli wózka położonej na ziemi (coby mnie nie kusiło wozić
) hmmm...może jutro spróbujemyGratuluję;-). Dobra decyzja;-)melduję, że się ubrałam i zjadłam śniadanie ;-) mały znowu na chwilę usnął w łóżeczku, więc zdążę poczytać trochę ;-)
wasze brzdace tez tak szybko kreca glowka na boki jak zasypiaja?

wasze brzdace tez tak szybko kreca glowka na boki jak zasypiaja?
StripMYmind ja Cię bardzo podziwiam za to że tak dajesz radę z tym karmieniem, i jednocześnie chciałabym bardzo aby z tymi waszymi kupkami się w końcu zmieniło!kocham go strasznie, ale jestem bez sił czasem
Podobno- co ma być to będzie :-)dobranocka, ja nie miałam jeszcze okresu. I mie zabezpieczam się. Z premedytacją!
Na liście nie ma imienia mojego synka, może tym o to sposobem kiedyś w szkole nie będzie pełno ŁukaszkówA tu ranking imion najczęściej nadawanych w Polsce w 2010 roku (od 20 miejsca do 1 - czyli do najbardziej popularnego);
Dziewczyny a mnie rana po CC bardzo często nadal ciągnie, do tego ostatnio mnie bardzo zaczęła szczypać... chyba powinnam iść do lekarza z tym, ale coś nie po drodze mi.VIOLIS mnie ciagnelo najbardziej 3 dni a potem w 5 dzien jak wyszlam ze szpitala to w domu podloge mylam pranie wieszalam itp. ciagnelo mnie tylko w dwoch sytuacjach: jak sie kladlam -przejscie do pozycji lezacej, i przejscie do siedzacej z lezenia. jeeeeezzzzzzzuuuuu jak to ciagnelo neiraz! albo musialam szybko wstac do mlodej a tu akurat jak pociagnie to auuuuuuuuuu
Dziękuje w imieniu Łukaszka;-)Super plan, powodzenia.
mala mi, ika - gratki z okazji 4 m-cy :-)
Dziękuję!!Mała_mi,Ika wszystkiego najlepszego dla waszych dzieciaczków z okazji ukończenia 4 miesięcy:-)
Tylko,że ja ostatnio mam już wyrzuty sumienia, że ciągle zadręczam Was tutaj swoimi smutami, marudzeniem.. na temat męża, teściowej i w ogóle eh...mała mi, większość z nas się tu "wymarudza", więc nie miej skrupułów jak cię przypili)) no i przytulaski, bo takie cięższe chwile to chyba żadnej z nas nie odpuściły...
Dziękujemy emilab i życzmy zdrówka!Mała_mi, ika gratuluję ukończenia 4 miesięcy przez wasze dzieciaczki
Mam nadzieję że Aleksowi przejdzie i znowu będzie dobrze spał i da mamusi się wysypiaćwitam poniedziałkowo
No Aleksowi się też coś poprzestawiało - bo drugą noc pobudka o 4ej. Potem do 6.30 pospał w łóżeczku no i potem już ze mną w łóżku do 8ej.
jakoś tak chyba przez pogode nic a nic mi się nie chce:/
Gratuluje! I wiem jaka to ogromna radość jak się coś zaliczy, szczególnie jak mamy teraz już nie tylko obowiązki edukacyjne ale i macierzyńskieDziewczyny, zdałam egzaminJeszcze jeden w tej sesji i zabieram się dalej za pisanie mgr. Mam nadzieję, że w czerwcu, lipcu się obronię i koniec nauki na jakiś czas
![]()
Dziękujemy! I dobrze że już powróciłaś do nasmala mi, ika - gratki z okazji 4 miesięcy!
Ja tak za każdym razem robię, jak widzę że Łukaszowi przymykają się oczy i zaczyna być albo marudny albo trze sobie oczka to wkładam go do łóżeczka, puszczam karuzelę ( czasem nawet nie trzeba) i odlotnie wiem na którym wątku wczoraj o tym rozmawiałyśmy, ale w każdym razie włożyłam dzisiaj Piotrusia do łóżeczka z godzinę temu myśląc, że chce spać (od baaardzooo dawna w dzień nie wkładałam go do łóżeczka) i tak z godzinę był wszystkim zainteresowany co wokół niego, a przed chwilą usnął! no normalnie jestem w szoku! :-) dzięki Wam dziewczyny, bo ja myślałam,że już się nie da, żeby w dzień w łóżeczku usnął. oczywiście u niego sen to max.30 minut, ale zawsze coś...
a ja oczywiście nadal w piżamie,żeby nie było wątpliwości ;-)
To ogromnie się cieszę że po usg główki wszystko dobrze!!!Bardzo Wam dziękuję za trzymanie kciuków- jestescie the best :-)
A mnie też coś dzisiaj cierpliwości mało, ogólnie chodzę rozdrażniona i nosi mnie kąta w kąt.A ja popijam meliskę,bo coś mi cierpliwości dzis brakuje.Czuję sie jak kiedyś przed okresem...hmm może dostanę,bo głowa mnie też boli i wogole chodzę jakaś podenerwowana.Mąż mnie rano zdenerwował,może tez dlatego.NIe karmię już od miesiąca prawie więc okres chyba już blisko...
Dziękuję!! :*Mała_mi, ika- gratuluję suwaczków!!!
a mała wczoraj zjadła ponad 800ml!!!!:-) i śniadanie do łóżka miałam od męża:-) wspaniały poranek:-)