Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

brzmi przerazajaco. Koniecznie zdaj nam relacje jak to wyglądało, chociaz życze zeby do tego wogóle nie doszło.I tak na marginesie to powiedzcie czy moglibyśmy mieć takiego pecha: kończę drugie opakowanie cerazette, do tego były prezerwatywy, które już postanowiliśmy sobie odpuścić stwierdzając, że przecież biorę tabletki. Lekarz dając mi receptę na nie powiedział tydzień z prezerwatywą, a po tygodniu luz blus..
. A ja dopiero tydzień temu zaczęłam brać tabletki....a my już od pół h "na nogach". Wojtek leży gapi się na choinkęi próbuje usiąść łapie się za kołdrę i podciąga![]()
. Strasznie!!!! Nawet nie mogłam nic jeść
. Przespałam się po południu z Frankiem w łóżku i trochę mi przeszło... Poszliśmy na urodziny do przyjaciela(niedaleko-spacerkiem), tam wypiłam 2 drinki(trochę nierozsądne na mój bolący żołądek-ale nie mogłam sobie odmówić). I to był błąd. Ledwo doszłam do domu-tak mnie bolał żołądek. Dobrze,że Franek zasnął normalnie,czyli o 19. Ja o 20 już leżałam w łóżku. Na szczęście dzisiaj już dobrze...dobranocka, ja nie miałam jeszcze okresu. I mie zabezpieczam się. Z premedytacją!
\
Plany na dzisiaj- do lidla po pampki promocyjne
Elizabennett "burza lodowa"brzmi przerazajaco. Koniecznie zdaj nam relacje jak to wyglądało, chociaz życze zeby do tego wogóle nie doszło.