Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

brzmi przerazajaco. Koniecznie zdaj nam relacje jak to wyglądało, chociaz życze zeby do tego wogóle nie doszło.I tak na marginesie to powiedzcie czy moglibyśmy mieć takiego pecha: kończę drugie opakowanie cerazette, do tego były prezerwatywy, które już postanowiliśmy sobie odpuścić stwierdzając, że przecież biorę tabletki. Lekarz dając mi receptę na nie powiedział tydzień z prezerwatywą, a po tygodniu luz blus..
. A ja dopiero tydzień temu zaczęłam brać tabletki....a my już od pół h "na nogach". Wojtek leży gapi się na choinkęi próbuje usiąść łapie się za kołdrę i podciąga![]()
. Strasznie!!!! Nawet nie mogłam nic jeść
. Przespałam się po południu z Frankiem w łóżku i trochę mi przeszło... Poszliśmy na urodziny do przyjaciela(niedaleko-spacerkiem), tam wypiłam 2 drinki(trochę nierozsądne na mój bolący żołądek-ale nie mogłam sobie odmówić). I to był błąd. Ledwo doszłam do domu-tak mnie bolał żołądek. Dobrze,że Franek zasnął normalnie,czyli o 19. Ja o 20 już leżałam w łóżku. Na szczęście dzisiaj już dobrze...dobranocka, ja nie miałam jeszcze okresu. I mie zabezpieczam się. Z premedytacją!
\
Plany na dzisiaj- do lidla po pampki promocyjne
Elizabennett "burza lodowa"brzmi przerazajaco. Koniecznie zdaj nam relacje jak to wyglądało, chociaz życze zeby do tego wogóle nie doszło.