DZIULKA78
uzalezniona od BB
nie znam jej wcaleida policz do dziesięciu i głęboki wdech , wydech .... tylko spokój nas uratuje :-)
dziulka ciekawe czy tez taka grandziara jak Ty :-), w kazdym razie zapraszamy kolezankę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie znam jej wcaleida policz do dziesięciu i głęboki wdech , wydech .... tylko spokój nas uratuje :-)
dziulka ciekawe czy tez taka grandziara jak Ty :-), w kazdym razie zapraszamy kolezankę :-)
heh, to czym ja sie chwalę........... no ale do Netto mam blizej niż do Lidla więc wychodzi mi na to samo, bo to co bym zaoszczędziła to wydam na paliwo
dzieć na rękach, klepany po pupci - cisza...
mówię wam: OSZALEJĘ Z NIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra, to jeszcze jeden łyczek Żuberka...
onesmile no jasne ,ze mozesz.
jeśli masz taką przerwe to jasne że możesz-alkohol z jednej lampki wina utrzymuje się góra do 3 godz. a karmić nie powinno się najbardziej do 1,5 godz.po wypiciu bo wtedy jest najwyższe stężenie alkoholu a za 12 godz.po takiej lampce śladu nie będzie:-)Ida, to jeszcze jeden Zuberek :-) A tak serio- WSPOLCZUJEEEEE!!!I trzymam kciuki,zeby dziecie usnelo...
Z innej beczki, to czy jesli nastepne dojenie mam za 12h, to czy moge lampke wina wypic??

usnęło...na rączkachIda, to jeszcze jeden Zuberek :-) A tak serio- WSPOLCZUJEEEEE!!!I trzymam kciuki,zeby dziecie usnelo...
natuś, ja też niecierpliwa i nerwowa... dzieć mnie ćwiczy, świętą chyba chce żebym zostałano to drinkującym życzę miłego wieczorku ;-) ja to jestem zbyt śpiąca na piwo ;-)
kurde, Iduś współczuję Ci :-( ja to naprawdę powinnam dziękować, że mam takie złote dziecko, bo ja jestem strasznie niecierpliwa i nerwowa ;-) to mogłoby być różnie
aha, znalazłam na allegro te pampersy, tyle, że one były sleep and play, a ja ich jeszcze w życiu nie używałam, więc trochę boję się kupować 3 paczki