reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a Wy tez juz rozmiar 3 kupujecie? U nas jeszcze pół paczki dwójek ,ale zmieniam co chwile ,zeby wreszcie sie ich pozbyc bo juz przyciasnawe na gumkach , nie mówiąc ,ze w nocy to wszystko mokre bo przelewa/

a Wy tez juz rozmiar 3 kupujecie? U nas jeszcze pół paczki dwójek ,ale zmieniam co chwile ,zeby wreszcie sie ich pozbyc bo juz przyciasnawe na gumkach , nie mówiąc ,ze w nocy to wszystko mokre bo przelewa/

ja mam 3 od 2 tygodnie. miesciły sie na mała jeszcze za to kupa juz coraz mniej (Raz Laura brała kapiel o 3,30 a ja robiłam pranie). Tez pozbywałam sie 2 aby nie zmarnowac tylko czesciej mała przebierałam. A teraz to jakos duzo mniejsze zuzycie. Bo 4-5. Przez to ze mała o 19 kapie sie i idzie spac i zmieniam jej dopiero 6-7 jak sie budzi. Zaczem jak idzie kupa 3 razy dziennie to wiecej a czasem mała robi nad ranem jak sie obudzi wiec automatycznie mniej. A u was ile idzie dziennie?

wkońcu ... od rana próbuje przebrnąć i coś skrobnąć ;) a teraz już nie wiem co chciałam napisać :/ strasznie jestem zmęczona, dzisiaj cały dzień w piżamie :( nie wiem co temu mojemu dzieciowi się staneło :((( czy on wogóle snu nie potrzebuje ?

efa łącze się z tobą w bólu, u mnie co prawda specjalnych histerii nie ma ale generalnie synek popsuty :(

doris, tak się ciesze, że na usg wyszło że wszystko ok :D mam nadzieje, że na mojego też wasze kciuki podziałają ;)
a co do tych zabaw, to zgadzam się z Tobą. Ja jak byłam mała to nie chciało się do domu wracać bo tyle było ciekawych zabaw na dworzu z kolegami i koleżankami, a teraz dzieciaki siedzą w domu i grają na komputerze, troche to smutne :(

dawidowe
, to dobrze, że wiesz co i jak u męża :) trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało mu się do was przyjechać!

elizabennett
, mam nadzieje, że jednak tej śnieżycy nie było! A co do zniechęcania, to wiem że w stanach nie jest tak kolorowo jak w filmach, ale i tak wydaje mi się że mają w coś w sobie :) może dlatego ze nigdy nie byłam i pewnie nie będę, a tak jak natolin chciałabym pojechać kiedyś :)

fajne te wasze opowieści z dzieciństwa, ja też kilka takich mam ;) i widze, że nie ja jedna psu z miski wyjadałam :))) a mój brat jadł tynk ze ścian i piasek z piaskownicy hehe niezły był łobuziak ;)

jutro postaram się więcej napisać, a teraz uciekam do łóżka bo jutra wizyta u neurologa i już brzuch mnie z nerwów rozbolał :( Mąż właśnie padł na kanapie i zamiast oglądać zagubionych to chrapie hihi a jak dzisiejsza noc będzie taka jak kilka ostatnich to mój synek się zaraz obudzi i będziemy się usypiać do rana ehh sił mi już brak :/

Jeszcze raz proszę o kciuki, bo mają magiczną moc ;) Dobranoc :)

Edit: Właśnie zobaczyłam swój suwaczek :D Z tego zmęczenia bym przeoczyła, że to dziś, ale dzięki natolin i dorisday ide pogratulować synkowi hihi ;)

Ostatnia edycja:
Dwójki skończyliśmy w połowie grudnia. Od jakiegoś czasu rzadko zmieniam pampka mojemu małemu. Na dobę idzie mi 4-5 szt. Oczywiście jeśli nie ma kupy (ku mojej rozpaczy ta rzadko mu się zdarza). Używam praktycznie tylko active baby. Sleep & play miałam tylko jedną paczkę dwójek, więc ciężko mi się wypowiadać na temat ich jakości (nie były złe).

reklama
Do góry