reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
a Wy tez juz rozmiar 3 kupujecie? U nas jeszcze pół paczki dwójek ,ale zmieniam co chwile ,zeby wreszcie sie ich pozbyc bo juz przyciasnawe na gumkach , nie mówiąc ,ze w nocy to wszystko mokre bo przelewa/
dawidowe
a Wy tez juz rozmiar 3 kupujecie? U nas jeszcze pół paczki dwójek ,ale zmieniam co chwile ,zeby wreszcie sie ich pozbyc bo juz przyciasnawe na gumkach , nie mówiąc ,ze w nocy to wszystko mokre bo przelewa/
ja mam 3 od 2 tygodnie. miesciły sie na mała jeszcze za to kupa juz coraz mniej (Raz Laura brała kapiel o 3,30 a ja robiłam pranie). Tez pozbywałam sie 2 aby nie zmarnowac tylko czesciej mała przebierałam. A teraz to jakos duzo mniejsze zuzycie. Bo 4-5. Przez to ze mała o 19 kapie sie i idzie spac i zmieniam jej dopiero 6-7 jak sie budzi. Zaczem jak idzie kupa 3 razy dziennie to wiecej a czasem mała robi nad ranem jak sie obudzi wiec automatycznie mniej. A u was ile idzie dziennie?
dorisday2512
nie liczylam tak szczerze , ale jutro wieczorem bede wiedziec ;-D
dobra zmykam to wanny i spac , bo mąż mi tu już chrapie za uchem.
Słodkich snów i spokojnej nocy !!!!!!!!!!!
dobra zmykam to wanny i spac , bo mąż mi tu już chrapie za uchem.
Słodkich snów i spokojnej nocy !!!!!!!!!!!
Roxannka
Pracująca mama!
wkońcu ... od rana próbuje przebrnąć i coś skrobnąć
a teraz już nie wiem co chciałam napisać :/ strasznie jestem zmęczona, dzisiaj cały dzień w piżamie
nie wiem co temu mojemu dzieciowi się staneło
(( czy on wogóle snu nie potrzebuje ?
efa łącze się z tobą w bólu, u mnie co prawda specjalnych histerii nie ma ale generalnie synek popsuty
doris, tak się ciesze, że na usg wyszło że wszystko ok
mam nadzieje, że na mojego też wasze kciuki podziałają 
a co do tych zabaw, to zgadzam się z Tobą. Ja jak byłam mała to nie chciało się do domu wracać bo tyle było ciekawych zabaw na dworzu z kolegami i koleżankami, a teraz dzieciaki siedzą w domu i grają na komputerze, troche to smutne
dawidowe, to dobrze, że wiesz co i jak u męża
trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało mu się do was przyjechać!
elizabennett, mam nadzieje, że jednak tej śnieżycy nie było! A co do zniechęcania, to wiem że w stanach nie jest tak kolorowo jak w filmach, ale i tak wydaje mi się że mają w coś w sobie
może dlatego ze nigdy nie byłam i pewnie nie będę, a tak jak natolin chciałabym pojechać kiedyś 
fajne te wasze opowieści z dzieciństwa, ja też kilka takich mam
i widze, że nie ja jedna psu z miski wyjadałam
)) a mój brat jadł tynk ze ścian i piasek z piaskownicy hehe niezły był łobuziak
jutro postaram się więcej napisać, a teraz uciekam do łóżka bo jutra wizyta u neurologa i już brzuch mnie z nerwów rozbolał
Mąż właśnie padł na kanapie i zamiast oglądać zagubionych to chrapie hihi a jak dzisiejsza noc będzie taka jak kilka ostatnich to mój synek się zaraz obudzi i będziemy się usypiać do rana ehh sił mi już brak :/
Jeszcze raz proszę o kciuki, bo mają magiczną moc
Dobranoc 
Edit: Właśnie zobaczyłam swój suwaczek
Z tego zmęczenia bym przeoczyła, że to dziś, ale dzięki natolin i dorisday ide pogratulować synkowi hihi 
efa łącze się z tobą w bólu, u mnie co prawda specjalnych histerii nie ma ale generalnie synek popsuty
doris, tak się ciesze, że na usg wyszło że wszystko ok
a co do tych zabaw, to zgadzam się z Tobą. Ja jak byłam mała to nie chciało się do domu wracać bo tyle było ciekawych zabaw na dworzu z kolegami i koleżankami, a teraz dzieciaki siedzą w domu i grają na komputerze, troche to smutne
dawidowe, to dobrze, że wiesz co i jak u męża
elizabennett, mam nadzieje, że jednak tej śnieżycy nie było! A co do zniechęcania, to wiem że w stanach nie jest tak kolorowo jak w filmach, ale i tak wydaje mi się że mają w coś w sobie
fajne te wasze opowieści z dzieciństwa, ja też kilka takich mam
jutro postaram się więcej napisać, a teraz uciekam do łóżka bo jutra wizyta u neurologa i już brzuch mnie z nerwów rozbolał
Jeszcze raz proszę o kciuki, bo mają magiczną moc
Edit: Właśnie zobaczyłam swój suwaczek
Ostatnia edycja:
Dwójki skończyliśmy w połowie grudnia. Od jakiegoś czasu rzadko zmieniam pampka mojemu małemu. Na dobę idzie mi 4-5 szt. Oczywiście jeśli nie ma kupy (ku mojej rozpaczy ta rzadko mu się zdarza). Używam praktycznie tylko active baby. Sleep & play miałam tylko jedną paczkę dwójek, więc ciężko mi się wypowiadać na temat ich jakości (nie były złe).
reklama
dawidowe
pochwalę się jeszcze, że chyba kończymy walkę z katarem i idę spać. dobranoc.
to dobrze wkoncu odpoweczniecie.