reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
czesc kochane:)
Melduje sie:)jeszcze nie pisze od siebie,ale jest szansa,ze juro juz będziemy w nowym mieszkanku:)a teraz musze Was poczytać:)

Kasis, fajnie ze się odzywasz! Pusto tu było bez Ciebie :-)

Elizabennet, dajesz na wieczorne jęczenie paracetamol bo Ci się wydaje ze ząbki idą...? Może żel wystarczy... Spróbuj. Bo trochę szkoda chemizować dziecia. Już tu była rozmowa na ten temat - im mniej tym lepiej :-) Jakbym ja dawała na wieczorne jęki paracetamol to musiałabym chyba codziennie wciskać czopka :p A poważnie to mamy zezwolenie od pediatry na stosowanie leków przeciwbólowo-przeciwgorączkowych WYŁACZNIE przy gorączce powyzej 38 stopni, a Ty o gorączce nie wspominałaś nic. Życzę CI aby obeszło się bez medykamentów.
Aha, i bardz dziękuje za odpowiedź o wyposażeniu łózeczka. Chyba kupię taki spiworek, w Lidlu właśnie w promocji :-) Mam takie ale albo dla noworodka (już prawie wyrosła i nie chcę jej zakładać ciasnawego) albo duże.

Udało się!!!Po prawie dwóch godzinach walki i okropnego płaczu mała usnęła z wyczerpania SAMA W SWOIM ŁÓŻECZKU:-)
Jutro dalszy ciąg walki!

Ika, ja dziś podobnie z usypianiem. Tak jak o 20 dziecko już spało, tak dziś dopiero 10 minut temu. Zepsuł się na maksa, ale sam się zepsuł to niech się i sam naprawi ;-)
Ale mi ciśnienie podniósł.

strip łaaaa! gratulacje dla małego! :-)

kasis witaj!! :-D :-D

ika trzeba wierzyć że teraz będzie już tylko lepiej :tak:

a ja wpadam na chwile bo małż w łazience a marudził że chce wieczór we dwoje, więc w konspiracji pisze :-p

reklama
Dzięki za ponowne powitanie:)))czytam Was i czytam i chyba tak będę do rana tyle naprodukowałyście przez pare dni:)))
a ta wogle to tęskno za Wami :)

Do góry