reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
KASIS ja mialam ciezko nadrobic po ponad tygodniowej awarii neta i dostawalam totalnego krecka, pisalam sms jak nakrecona do EFY, FROGG, DOBRANOCKI, MALEJ MI,bo wyrobic nei moglam. pisz kochana czy ci sie maz naprawil:)

Dziulka z mężem już lepiej:)))ale zeby było super musi minąć troche czasu no i będziemy mieszkać sami w końcu i mam nadzieje,ze sie wszystko pokłada jak należy:))
co do fotek podeśle wam jak już będzie wszystko poukładane:)
Kurcze mam 32 lata i dopiero pierwszy raz na swoim:))ale dziwne uczucie wychodzic z rodzinnego domu

strip łaaaa! gratulacje dla małego! :-)
a ja wpadam na chwile bo małż w łazience a marudził że chce wieczór we dwoje, więc w konspiracji pisze :-p

mój tez mi jęczy za uchem ,ze nie mam dla niego czasu... no ale ja sie pytam : a kiedy ja mam miec czas dla SIEBIE (czyt. dla forumB-B)?

wiecie co...przeczytalam to i doslownie sie rozbeczalam... https://www.babyboom.pl/forum/blogs/claudia4you/nasza-choroba-1-2317/ masakra!! biedne dzieciateczko

ojej straszne to :-(, az mnie dreszcz przeszedł. Smutno

Boszeee jak ja się cieszę że trafiłam na to forum-mobilizujecie mnie do pozytywnego działania...no i dzisiaj zamiast na rękach Miłosz usnął w łóżeczku przy karuzeli (walczył tylko ok.20 minut)i padł:-)!!!!!Jupiiiiii:-)

KASIS ja mialam ciezko nadrobic po ponad tygodniowej awarii neta i dostawalam totalnego krecka, pisalam sms jak nakrecona do EFY, FROGG, DOBRANOCKI, MALEJ MI,bo wyrobic nei moglam. pisz kochana czy ci sie maz naprawil:)

Ja nie czytałam Twojego linka bo i tak mam katar a na pewno bym ryczała. A co u Frogg??? Pisz bo wieki jej tu nie było...

Boszeee jak ja się cieszę że trafiłam na to forum-mobilizujecie mnie do pozytywnego działania...no i dzisiaj zamiast na rękach Miłosz usnął w łóżeczku przy karuzeli (walczył tylko ok.20 minut)i padł:-)!!!!!Jupiiiiii:-)

Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Oby tak dalej.

reklama
Witam sie wieczornie.
Nie było mnie kilka dni i co i powstała powieść hehe. Kochane czytam Was od 20 i nie duzo pamietam wiec prosze o wybaczenie jesli kogos pomine.
Efa gratki dla Ciebie i Olusia :)
Dorisku trzymam kciuki za Was
Dawidowe ciesze się, że z Laurka wszystko dobrze i ze dobre wiesci od meza. Tez tak mam, ze jak w wiadomosciach o Egipcie to mysle o Was.
Dziulus widac, ze juz wróciłas :), bo duzo czytania. I mieszkanko super
Ameli witam
Idus,Rzutka, Ika zycze zeby dzieci spokojnie i szybciutko usypiały
Kasis to juz jutro na swoim suuuuper teraz to juz bedzie tylko lepiej zobaczysz. A psisko bierzecie ze soba? Witaj
studentkom gratuluje zaliczen i zdanych examów :). jak ja sie ciesze, ze juz obroniłam mgr teraz nie chciałoby mi się
Dobranocka moja Zuzka nadal śpi w rożku hehehi na to kłade kocyk, który zwijam pod rożek żeby nie miał szans się wyśliznąc. Ale mam juz zakupiony śpiworek taki jak Elizabe pokazywała.
Miłego wieczorku, a ja lece ponadrabiac reszte wątków

Do góry