Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doris ale Piotruś duży się urodził, a Dorianek ile ważył po porodzie?
dawidowe współczuję, po prostu jakiś koszmar...
a u nas karmienie nocne ;p usnal o 21.20 po 23 pare min wstal i do teraz zasysa..........
no to nieciekawie. My mamy podobnie tak od jakiejs 2-3 w nocy.obstawiam, ze ok 1.30 znow podjadac bedzie....
to super :-)pochwalę się jeszcze, że chyba kończymy walkę z katarem i idę spać. dobranoc.

Ciekawa jestem,jak tam nocka u mało śpiących dzieci....Może dziś było lepiej.

napisałam już na odpowiednim wątku, ale w skrócie kamień z serca bo to nic poważnego :-) jeszcze raz dziękuje za trzymanie kciuków, to chyba nigdy nie zawodzi ;-)roxi jak wizyta u Ciebie?
e-lona ja tez nic nie dostalam, ani gazetki ani paczuszki hippa .... nic :-( , a przeciez wszystko wypelnilam w szpitalu.
dobranocka mój spi pod kocykiem. wogole to moj Dorian nie lubi zasypiac pod przykryciem. Dopiero jak juz zasnie to moge go okryc , bo inaczej kopie i sie wkurza
Dziulka, twoja córka urodziła się w moje urodziny hihi :-)witam popoludniowo) widze ze AMELI juz sie wkrecila
AMELI - ja mialam rodzic 10.10 a mloda sie wyklula 27.09
)
elizabenet haha musialo to fajnie wyglądac. swojego meza sobie nie wyobrazam na lyzwach
kasis welcome back
Kasis, fajnie ze się odzywasz! Pusto tu było bez Ciebie :-)
Elizabennet, dajesz na wieczorne jęczenie paracetamol bo Ci się wydaje ze ząbki idą...? Może żel wystarczy... Spróbuj. Bo trochę szkoda chemizować dziecia. Już tu była rozmowa na ten temat - im mniej tym lepiej :-) Jakbym ja dawała na wieczorne jęki paracetamol to musiałabym chyba codziennie wciskać czopkaA poważnie to mamy zezwolenie od pediatry na stosowanie leków przeciwbólowo-przeciwgorączkowych WYŁACZNIE przy gorączce powyzej 38 stopni, a Ty o gorączce nie wspominałaś nic. Życzę CI aby obeszło się bez medykamentów.
Aha, i bardz dziękuje za odpowiedź o wyposażeniu łózeczka. Chyba kupię taki spiworek, w Lidlu właśnie w promocji :-) Mam takie ale albo dla noworodka (już prawie wyrosła i nie chcę jej zakładać ciasnawego) albo duże.