• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czesc dziewczyny!!
Po pierwszedobranocka gratuluje bardzoooo!!!i rowniez zazdroszcze....

Co do odchudzania to ja obecnie tez sie staram :-)od 1,5 miesiaca codziennie robie brzuszki(no prawie codziennie) jakies tam efekty sa ale bez rewelacji:-( Ja niestety z tych co ciezko chudna,karmienie na mnie nie dziala a tez chcialabym z 10kg..mam czas do sierpnia :-) chociaz mi bardziej zalezy na ladnych miesniach niz na zgubieniu kg

Kurde wlasnie sie tygrys obudzil...po 15min spania:baffled:

reklama
DOBRANOCKA SLICZNY SUWACZEK:))))))
A my dzis w domciu. kolezanka miala wpasc na kawke ale cos nie mogla sie wybrac..Mialam isc na spacerek z dziewczynkami ale tak wieje ze glowe chce urwac. Boje sie zeby ich nie zawialo. Patrycja troche marudna bo nie wyspana a sasiad na dole ciagle wierci:(Ja wlasnie dostalam @..i mam migrene:(((wyjde potem sama do sklepu to moze swieze powietrze dobrze mi zrobi..A dzis na obiadek mamy ogórkowa:)))mniammmmmm

doris nie dziwię się, że Cię łapie deprecha przez te noce. jak mój mały dzisiaj się przebudził wcześniej to myślałam, że oszaleję... a to było nic w porównaniu z Waszymi pobudkami...
dziulka wyobraź sobie, że mój takie niespodzianki robi od kilku dni, że budzi się o takiej porze jak budził się wcześniej i nie je, tylko się budzi, dam mu smoczka i zaraz śpi. jak tego oduczyć???
dobranocka pijesz herbatkę z kwiatów lipy?? aaaa, doczytałam, że idziesz do lekarza, dobrze
sarisa fajnie, że umiesz obrabiać zdjęcia, będziesz miała ładniejszą pamiątkę niż np ja :-( aha i powiem Wam, że u mnie NIGDY nie ma słodyczy, bo zaraz jak je kupię to wszystkie zjadam :-D
cambria BARDZO dziękuję!! miło, że zauważyłaś!!
kasis no właśnie, ja też mówiłam, że dobranocka jest w ciąży :-) było widać po pierwszym zdjęciu testu :-)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru. A właściwie z wygwizdowa - Ewelina u nas chyba tak samo wieje! Wytrzymałam jakieś 25 minut. Słońce za oknem boskie, a wicher jak czort. Trochę to nie fajna pogoda na gorączkę ale nie mogłam już wytrzymać w domu... Za to ubrana byłam jak na Syberię: spodnie grube polarowe, na to jeansy, podkoszulek, koszulka, sweter i grubaśna kurtka z kapturem, kaptur na głowę od kurtki i od swetra a pod spód ciepła czapka. I dwie pary skarpet. Siedzę w domu i nie chce mi się zupełnie przebierać, bo i tak mi zimno...

Cambrię Natolinko zauważyłaś a moich gratulacji nie? :-P

Natolinko gratulujemy z Frankiem "czwóreczki":-):rofl2::-D.

My za godzinkę wybieramy się na spacer. Mam nadzieję,że nas nie wywieje...Ale to słońce,które przedziera się nieśmiało przez chmury mnie motywuje do wyjścia...

Natolin gratki suwaczka :-)
Dobranocka Ty teraz nie myśl o powiększaniu ciałka i przybywaniu kilosków,bo to sa najpiękniejsze kiloski jakie można sobie wyobrazić,później będziesz myśleć ;-)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru. A właściwie z wygwizdowa - Ewelina u nas chyba tak samo wieje! Wytrzymałam jakieś 25 minut. Słońce za oknem boskie, a wicher jak czort. Trochę to nie fajna pogoda na gorączkę ale nie mogłam już wytrzymać w domu... Za to ubrana byłam jak na Syberię: spodnie grube polarowe, na to jeansy, podkoszulek, koszulka, sweter i grubaśna kurtka z kapturem, kaptur na głowę od kurtki i od swetra a pod spód ciepła czapka. I dwie pary skarpet. Siedzę w domu i nie chce mi się zupełnie przebierać, bo i tak mi zimno...

kochana ty lepiej siedz w domku w taka pogode!!musisz dbac o siebie i o swoje malenstwo:))dobrze ze wybierasz sie do lekarza

reklama
Głodomora opanowana, siostrzenica śpi w sypialni uffff. Teraz Fiolek znowu gada z rybami i się wkurza bo mu uciekają. Ja nie wiem gdzie to moje dziecko mieści to jedzenie, właśnie zjadł 150ml mleka i pół soiczka marchewki z ziemniakami. Teraz wszystko zagryza swoimi paluszkami wrrrr. Mój obiadek też już postawiony, dziś gulasz z szyneczki. Ajjjj chyba się glodna robię idę wciągnąc coś dobrego:)

Natolin gratki suwaczka
Dobranocka pod kołdrę marsz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry