reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czesc dziewczyny!!
Po pierwszedobranocka gratuluje bardzoooo!!!i rowniez zazdroszcze....

Co do odchudzania to ja obecnie tez sie staram :-)od 1,5 miesiaca codziennie robie brzuszki(no prawie codziennie) jakies tam efekty sa ale bez rewelacji:-( Ja niestety z tych co ciezko chudna,karmienie na mnie nie dziala a tez chcialabym z 10kg..mam czas do sierpnia :-) chociaz mi bardziej zalezy na ladnych miesniach niz na zgubieniu kg

Kurde wlasnie sie tygrys obudzil...po 15min spania:baffled:

reklama
DOBRANOCKA SLICZNY SUWACZEK:))))))
A my dzis w domciu. kolezanka miala wpasc na kawke ale cos nie mogla sie wybrac..Mialam isc na spacerek z dziewczynkami ale tak wieje ze glowe chce urwac. Boje sie zeby ich nie zawialo. Patrycja troche marudna bo nie wyspana a sasiad na dole ciagle wierci:(Ja wlasnie dostalam @..i mam migrene:(((wyjde potem sama do sklepu to moze swieze powietrze dobrze mi zrobi..A dzis na obiadek mamy ogórkowa:)))mniammmmmm

doris nie dziwię się, że Cię łapie deprecha przez te noce. jak mój mały dzisiaj się przebudził wcześniej to myślałam, że oszaleję... a to było nic w porównaniu z Waszymi pobudkami...
dziulka wyobraź sobie, że mój takie niespodzianki robi od kilku dni, że budzi się o takiej porze jak budził się wcześniej i nie je, tylko się budzi, dam mu smoczka i zaraz śpi. jak tego oduczyć???
dobranocka pijesz herbatkę z kwiatów lipy?? aaaa, doczytałam, że idziesz do lekarza, dobrze
sarisa fajnie, że umiesz obrabiać zdjęcia, będziesz miała ładniejszą pamiątkę niż np ja :-( aha i powiem Wam, że u mnie NIGDY nie ma słodyczy, bo zaraz jak je kupię to wszystkie zjadam :-D
cambria BARDZO dziękuję!! miło, że zauważyłaś!!
kasis no właśnie, ja też mówiłam, że dobranocka jest w ciąży :-) było widać po pierwszym zdjęciu testu :-)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru. A właściwie z wygwizdowa - Ewelina u nas chyba tak samo wieje! Wytrzymałam jakieś 25 minut. Słońce za oknem boskie, a wicher jak czort. Trochę to nie fajna pogoda na gorączkę ale nie mogłam już wytrzymać w domu... Za to ubrana byłam jak na Syberię: spodnie grube polarowe, na to jeansy, podkoszulek, koszulka, sweter i grubaśna kurtka z kapturem, kaptur na głowę od kurtki i od swetra a pod spód ciepła czapka. I dwie pary skarpet. Siedzę w domu i nie chce mi się zupełnie przebierać, bo i tak mi zimno...

Cambrię Natolinko zauważyłaś a moich gratulacji nie? :p

Natolinko gratulujemy z Frankiem "czwóreczki":-):rofl2::-D.

My za godzinkę wybieramy się na spacer. Mam nadzieję,że nas nie wywieje...Ale to słońce,które przedziera się nieśmiało przez chmury mnie motywuje do wyjścia...

Natolin gratki suwaczka :-)
Dobranocka Ty teraz nie myśl o powiększaniu ciałka i przybywaniu kilosków,bo to sa najpiękniejsze kiloski jakie można sobie wyobrazić,później będziesz myśleć ;-)

Mialam isc na spacerek z dziewczynkami ale tak wieje ze glowe chce urwac. A dzis na obiadek mamy ogórkowa:)))mniammmmmm
no i ja tez sie wybrałam w końcu na tą kawę, bo za mocno wieje, niby niedaleko ale boje sie ze by ją zawiało przez droge. Ja z kolei zaraz będe pichcić barszcz ukraiński:)
Natolin gratulujemy suwaczka:)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru. A właściwie z wygwizdowa - Ewelina u nas chyba tak samo wieje! Wytrzymałam jakieś 25 minut. Słońce za oknem boskie, a wicher jak czort. Trochę to nie fajna pogoda na gorączkę ale nie mogłam już wytrzymać w domu... Za to ubrana byłam jak na Syberię: spodnie grube polarowe, na to jeansy, podkoszulek, koszulka, sweter i grubaśna kurtka z kapturem, kaptur na głowę od kurtki i od swetra a pod spód ciepła czapka. I dwie pary skarpet. Siedzę w domu i nie chce mi się zupełnie przebierać, bo i tak mi zimno...

kochana ty lepiej siedz w domku w taka pogode!!musisz dbac o siebie i o swoje malenstwo:))dobrze ze wybierasz sie do lekarza

reklama
Głodomora opanowana, siostrzenica śpi w sypialni uffff. Teraz Fiolek znowu gada z rybami i się wkurza bo mu uciekają. Ja nie wiem gdzie to moje dziecko mieści to jedzenie, właśnie zjadł 150ml mleka i pół soiczka marchewki z ziemniakami. Teraz wszystko zagryza swoimi paluszkami wrrrr. Mój obiadek też już postawiony, dziś gulasz z szyneczki. Ajjjj chyba się glodna robię idę wciągnąc coś dobrego:)

Natolin gratki suwaczka
Dobranocka pod kołdrę marsz!!!

Do góry