Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uska, gdzieś czytałam, że jeżeli w nocy dziecko budzi się zawsze o tej samej godzinie to nie jest to głód, a poprostu nawyk. Może spróbuj zamiast mleka dać mu herbatkę czy wodę ?
U nas to się sprawdziło. Hubert budził się zawsze o 4, a potem różnie już głodny. Więc wstawałam o tej 4, zmieniałam tylko pieluszkę i odkładałam do łóżeczka. Tak było około tygodnia i po tygodniu przestał się o tej 4 budzić.
Co do alkoholu to chyba ciężko stwierdzić gdzie jest ta granica. Mój mąż np lubi wieczorem zrobić sobie cienkiego drinka, a ja usiąść do winka. Nie wydaje mi się żeby miał z tym problem bo umie bez tego żyć, ale też chyba każdy ma inną teorię "problemu alkoholowego". Też pewnie to inaczej skoro kiedyś miał z tym ewidentny problem.
) ale nigdy po kryjomu, zawsze o wszystkim wiem itp. no i mamy taką zasadę że nawet jak idzie na męski wieczór z morzem alkoholu to choćby na czworaka ale do domu ma wrócić. I wraca ;-)
idę zrobić sobie śniadanko...