Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy znajdziesz jeszcze trochę miejsca dla mnie na dołowanie...jeśli tak to też się już pakuje i wyruszam do Wrocławia??!!;-)
pierwsze ciążowe zachcianki?Tylko przywieź sushi, bo mnie ochota naszła. Co dziwne, bo dalej nie mam apetytu...
dokładnie tak. tylko czasami kwestia znalezienia tej pełni spełnienia. Bo ja ostatnio oni w domu się dobrze nie czuję (zaraz myślę o sobie per kura domowa) a i na samą myśl o powrocie do pracy mi się słabo robi. I bądź tu człowieku mądry.I mysle, ze dzieciom przede wszystkim potrzebne sa spelnione i zadowolone mamy, niezaleznie od tego jak one sie "spelniaja".
Ja czasami nawet jak jestem wcześniej umówiona to odwołuję spotkania, bo "mi się nie chce tyłka z domu ruszać". Ehhh....Często umawiam się wcześniej, bo gdybym miała się danego dnia zmusić do wyjścia bez powodu, nie poszłabym nigdzie.
Położyłam Justynę spać o 20, o 19 była kąpiel, bo sugerowałyście, aby nie spała po 16. Wiec do 19 wytrzymała, a potem wyła jak opętana, wiec wszystko przesunęło się o godzine do przodu. Zamiast o 21 to o 20 zjadła kaszę i w kimono. A teraz? już się wyspała... Wrrrr...