Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny może zrobimy wątek tak jak u wrześniówek - Poznajmy się, Imiona dla Fasolek i wstępną listę, co? Jeśli tak proszę technika forumowego o działania w tym kierunku ;-)
ulisia bo jesteś!!! Naszego ;-) Kilka MAmusiek już pisało o sobie ale nie wszystkie więc może niech zapanuje jakiś ład ;-) A imiona chyba najłatwiej będzie w nowym wątku wymienić się pomysłami niż szukać po całym forum...
Ja urodziłąm dzidzie w lipcu i tak się stało ,że znowu spodziewam sie beybisia . Lecz wcześniej. koniec sierpnia,ale jak znam życie będzie we wrześniu!!;-)
MIŁYCH 9 MIESIĘCY ,JAK NAJMNIEJ BOLESNEGO I MEGA KRÓTKIEGO PORODU NO I ZDROWYCH DZIECIACZKÓW ŻYCZĘ!!!!
medeuska a ja gratuluję Dzieciątka Oby zdrowo rosło! justysia85 Dzidziom w brzuszkach dobrze więc czasem lubię sobie trochę dłużej popływać Szczęśliwego rozwiązania :-) kasia0305 chciałabym, żeby mi tez tak szybko biegł bo już bym chciała tulić... ulisia u mnie dzisiaj remont i dlatego dopisze się później (właczył mi się już syndrom "wicia gniazda" - trochę wcześnie tym razem ;-)). Mój M. właśnie maluje pokój Jestes niezastąpiona!!!!