• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida,no jak rzadko?Meldujesz sie codziennie,więc jakie zapomnienie?!Fakt,że to nie to,co kiedys,widzeże Principessa coraz bardziej wymagająca,ale wreszcie kiedyś jej przejdzie i będziesz mogła znów rozkoszowac sie godzinami na BB;)).A co do endokrynologa,to u nas ok. pół roku się czeka.Ostatnio olałam sprawę i poszłam prywatnie,bo bez sensu :(.

reklama
Przerazacie mnie z tym cukrem. Jak maz przyjedzie to pojdziemy z torbami on słodzi 5-6 łyzeczek cukru na szklanke herbaty i generalnie pije jakies 8-10 herbatek dziennie :szok:

nie ma za co:-)ja mieszkam niedaleko Kostrzyna Nad Odrą, od Szczecina w dół i w stronę szwabskiej granicy, więc po drodze wam raczej nie będzie:-(ale Pobierowo jest aktualne?:-)
a co jest Marcelkowi???

oj to rzeczywiście niezbyt po drodze, szkoda.
Pobierowo może być aktualne, jeszcze nie mam dokładnie sprecyzowanych planów na wakacje :-)

A Dziubowi w sumie nic nie jest, ale jak wykryli tą asymetrię to teraz nic, tylko po lekarzach latamy... 2x w tyg rehabilitacja, raz basen, poza tym pojedyncze wizyty: neurolog, neonatolog, logopeda...
no i właśnie neurologopeda nam kazała do laryngologa i endokrynologa bo Dziub trzyma cały czas język na wierzchu, nie wiadomo czemu. Ponoć to może mieć związek z tarczycą... no i muszę jechać także do laboratorium, szczegółowe badania zrobić.

mam nadzieję, że jemu naprawdę nic nie jest. bo praktycznie prawie codziennie jesteśmy we wro u lekarza...

Makuc,Kania-ja na II śniadanko daje Amelce Sinlac na wodzie z musem z jabłek albo jabłkai dyni,czasem do tego odrobine mojego mleczka,jak za gęste mi wyjdzie- no i karmię łyżeczką- może to + obiadek ze słoiczka i juz 2 cycania zastapione:).
Ulisia,a takiemu maluszkowi też robi się tsh czy jakies inne badanie (na tarczycę)?No i ten logopeda...już?!

Ostatnia edycja:
FROGG - madagaskar? uwielbiam:)
MONIMONI - i dobrze zrobił:) ja sobie w ramach "dnia kobiet" chyba coś podobnego zażyczę:)
happybeti - wypróbuję. i to napewno!

Ostatnia edycja:
Kasis duuuuzo zdrowia dla Błażejka!
Onesmile pozostaje mi tylko współczuć i... przytulić cię mocno:*
Ida jak możesz tak myśleć? Pamiętamy o tobie i Ince. Ja już się nie mogę doczekać,aż się zrobi ciepło i urządzimy sobie z Frankiem wycieczkę do przecudownie Inki i jej nie mniej cudownej mamy:-).

Idę oglądać dalej Madagaskar 2

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry