Ida,no jak rzadko?Meldujesz sie codziennie,więc jakie zapomnienie?!Fakt,że to nie to,co kiedys,widzeże Principessa coraz bardziej wymagająca,ale wreszcie kiedyś jej przejdzie i będziesz mogła znów rozkoszowac sie godzinami na BB
).A co do endokrynologa,to u nas ok. pół roku się czeka.Ostatnio olałam sprawę i poszłam prywatnie,bo bez sensu
.
reklama
ulisia
chustomama :)
nie ma za co:-)ja mieszkam niedaleko Kostrzyna Nad Odrą, od Szczecina w dół i w stronę szwabskiej granicy, więc po drodze wam raczej nie będzie:-(ale Pobierowo jest aktualne?:-)
a co jest Marcelkowi???
oj to rzeczywiście niezbyt po drodze, szkoda.
Pobierowo może być aktualne, jeszcze nie mam dokładnie sprecyzowanych planów na wakacje :-)
A Dziubowi w sumie nic nie jest, ale jak wykryli tą asymetrię to teraz nic, tylko po lekarzach latamy... 2x w tyg rehabilitacja, raz basen, poza tym pojedyncze wizyty: neurolog, neonatolog, logopeda...
no i właśnie neurologopeda nam kazała do laryngologa i endokrynologa bo Dziub trzyma cały czas język na wierzchu, nie wiadomo czemu. Ponoć to może mieć związek z tarczycą... no i muszę jechać także do laboratorium, szczegółowe badania zrobić.
mam nadzieję, że jemu naprawdę nic nie jest. bo praktycznie prawie codziennie jesteśmy we wro u lekarza...
Makuc,Kania-ja na II śniadanko daje Amelce Sinlac na wodzie z musem z jabłek albo jabłkai dyni,czasem do tego odrobine mojego mleczka,jak za gęste mi wyjdzie- no i karmię łyżeczką- może to + obiadek ze słoiczka i juz 2 cycania zastapione
.
Ulisia,a takiemu maluszkowi też robi się tsh czy jakies inne badanie (na tarczycę)?No i ten logopeda...już?!
Ulisia,a takiemu maluszkowi też robi się tsh czy jakies inne badanie (na tarczycę)?No i ten logopeda...już?!
Ostatnia edycja:
Oby wszystko było w porządku i ta rehabilitacja i basen pomogły jak najszybciej- kciukaski zaciśniętemam nadzieję, że jemu naprawdę nic nie jest. bo praktycznie prawie codziennie jesteśmy we wro u lekarza...
emiliab
Fanka BB :)
Kasis duuuuzo zdrowia dla Błażejka!
Onesmile pozostaje mi tylko współczuć i... przytulić cię mocno:*
Ida jak możesz tak myśleć? Pamiętamy o tobie i Ince. Ja już się nie mogę doczekać,aż się zrobi ciepło i urządzimy sobie z Frankiem wycieczkę do przecudownie Inki i jej nie mniej cudownej mamy:-).
Idę oglądać dalej Madagaskar 2
Onesmile pozostaje mi tylko współczuć i... przytulić cię mocno:*
Ida jak możesz tak myśleć? Pamiętamy o tobie i Ince. Ja już się nie mogę doczekać,aż się zrobi ciepło i urządzimy sobie z Frankiem wycieczkę do przecudownie Inki i jej nie mniej cudownej mamy:-).
Idę oglądać dalej Madagaskar 2
reklama