reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

W sprawie konkursu foto,mam podobne odczucia,jak frogg,Doris i część innych dziewczyn.wole oddać CAŁY głos na Zuzię.Miałam nie wypowiadac sie na ten temat,ale nie wytrzymałam:).
Onesmile...to bardzo współczuję...:***Przytulam.

Ostatnia edycja:
reklama
witam tak na szybko bo zaraz przyjedzie maz z pracy i szykujemy bety i wio do szwagierki i dopiero powrot jutro wieczorem, takze dzisiaj macie wieczorem ode mnei spokoj. nocka w miare- mloda o 6.20 dopiero wstala a potem o 8.30-gdyby nie moja mama i jej dzwonienie to pewnie bysmy pospaly dluzej. poza tym moje dziecko cos marudne, spi co jakis czas tak po 40 min, a od 11-13 spala najdluzej w sumie, daje zabawki -chwile ok a potem laaaa, daje inna -tez chwile dziala potem laaaa, biore w ramiona-moze byc ale nei za dlugo...oczyska mi trze teraz polozylam i czekam na meza zanim dsotane pierd.olca....

zasytanawiam się jak rozpoznajecie, że to kaszel od choroby a nie od śliny, bo mały pokasłuje mi, ale mi się wydaję, że od śliny,
Mam tyle myśli na minutę że zapomniałam napiasać. U nas mały jak kaszle to na samym końcu wydaje z siebie dzwięk jakby się tym bardzoooo zmęczył :) albo jak tylko skończy kaszleć to się uśmiecha i wtedy wiem że to małe ściemnianie:-)

Onesmile to nie ciekawie z mieszkaniem :( jedyne co mogę zrobić to przytulić wirtualnie :)

Ostatnia edycja:
Hej!
Korzystając z chwili może uda mi się tu coś skrobnąć, bo o nadrobieniu wszystkiego to nie ma mowy. Czytam codziennie, ale wybiórczo co mi akurat w oko wpadnie.
Ulisia mnie wyszło 65C. Normalnie w szoku jestem. Od razu kupiłam jeden stanik na allegro. :-) Zobaczymy czy będzie dobry. A co tak długo te kursy masz? Ty prowadzisz jakieś czy uczestniczysz?
Sarisa na córę zagłosowałam. Staram się to robić codziennie jak tylko pamiętam. Trzymam kciuki za większą wygraną i gratuluję ostatniej.
Mona również zagłosowałam.
Ale nam się konkursowo zrobiło.
Kania, Strip gratuluję piąteczki.
Dawidowe gratulację szósteczki. Ale ten czas leci.
Kania trzymam kciuki, żeby w końcu te dokuczliwe zębole wyszły.
Kasis życzę, żeby szybko u Błażejka poprawa nastąpiła i mogliście wrócić do domu.
Sugar jakiś pechowy ten laptop masz.
Kasia33 odeślij stojak, masz do tego prawo, a sprzedawcą się nie przejmuj. Najważniejsze, że nie zapłaciłaś to nie będziesz musiała się upominać o zwrot pieniędzy.
A właśnie, Maregrrita jak u Ciebie skończyła się sprawa z zabawkami?
Doris wierszyk o winach świetny. A tak nawiasem pisząc ;-) to czego oni Cię w szkole uczyli :-)
Kahaaa jak lokatorzy? Nie wywaliliście ich jeszcze? A może już się wyprowadzili. Z tego co pisałaś to z Ilony niezła paniusia, a jej mąż to okropny malkontent. Ja bym z nimi nie wytrzymała.
Rzutka nie denerwuj się, przecież to tylko 3-4 godziny. Będzie dobrze i na pewno Hubson Cię rozpozna jak wrócisz :-) Co do okien to ja mam żaluzje.
Dobranocka uwielbiam lane kluski. Możesz podać przepis jak robisz? Mnie raz wyjdą, a raz nie, bo robię na oko. Ostatnio to mi z zupy zrobiła się jedna wielka klucha :zawstydzona/y:
Mała_mi współczuję przeżyć Łukaszkowi. Oby już czegoś takiego nie musiał przechodzić. Cieszę się, że wyniki wyszły ok.
Emilia Laura dostaje cyca zaraz jak usłyszę, że się budzi i palce do buzi wkłada, bo nie chcę czekać aż zupełnie się rozbudzi. Potem jak ją odkładam do łóżeczka to się budzi, ale udaje mi się jąululać po 30-60 min.
Roxannka masz rację, najważniejsze, że Patryk zdrowy i koniec z rehabilitacją, reszta to sprawy materialne. Może mąż się myli i tak drogo nie będzie naprawa kosztowała. Na ślub zamiast pieniędzy możecie dać prezent, zawsze to taniej może być, a na chrzciny można zaoszczędzić np. na ubranku kupując używane w b. dobrym stanie, bo przeważnie dzieciaki mają je na sobie chwilę. Ja właśnie tak zrobiłam i wylicytowałam za 56 zł, a z przesyłką wyszło 70. Nowe kosztuje ponad 100 zł. Daniela jak chrzciłam to za nowe płaciłam 70zł. Ceny poszły mocno w górę.
Natolin też bym się nieźle wkurzyła jakby mi tak w ostatniej chwili wizytę odwołali. Dobrze, że udało Ci się mailowo porozumieć z doktorkiem.
Mamaagusi trzymam kciuki za opanowanie obrotów.
Lolisza niech te zęby w końcu wyjdą Frankowi. Biedaczek się namęczy. A w ogóle to powinny być niepsujące się, bo jak wychodzą to problem, jak już są to też problemy sprawiają.
Onesmile współczuję.

Więcej nie dam rady już się cofnąć w postach.

Dziś dowiedziałam się, że ceny strasznie w górę idą i cukier po 6 zł, tak samo mąka ziemniaczana, paliwo też w górę. Nie wiem ile w tym prawdy, bo takich rzeczy często nie kupuję.

Ostatnia edycja:
Onesmile kurcze brzmi to bardzo nieciekawie. Kurcze, ale tak nagle to sie stało? kurde nawet nie umiem pomóc :( przytulam kochana i moze nie bedzie tak źle jak to brzmi ?

ELONA u nas we FR tez paliwo skoczylo w gore ze masakra, diesel 1.29 to jest najtaniej a jeszcze niedawno bylo 1.09, E98 jest nawet 1.57 euro!!! masakra! olej zdrozal okropnie, z 1.19 na 1.55 w ciagu tygodnia... cos czuje ze Francuzi wyjda na ulice bo takich jazd to oni nie lubia....co jak co ale ten narod sie nie pierdzieli jak cos nie pasuje...w kazdym razie mi sie to podoba bo przynajmniej rzad reaguje szybko i sprawnie.

.... maz wrocil, pakujemy sie powoli a mldoa se spi w najlepsze jakby czula ze trzeba jechac a ona nie chce...dwoch kuzynkow 2 i 5 lat czeka na nia...szkoda ze halas taki robia bo Leane tego nei znosi:///

dobra zwijam zagle, spadam i mowie wszystkim "papa" do jutra wieczora:)))

aaaa dzis zas Leane miala dzien "opery":)) moja mama byla u mnie to ze smiechu nie mogla wyrobic i prawie zawalu dostala jak Leane zapiszczala w jej ucho:p

reklama
ELONA u nas we FR tez paliwo skoczylo w gore ze masakra, diesel 1.29 to jest najtaniej a jeszcze niedawno bylo 1.09, E98 jest nawet 1.57 euro!!! masakra! olej zdrozal okropnie, z 1.19 na 1.55 w ciagu tygodnia... cos czuje ze Francuzi wyjda na ulice bo takich jazd to oni nie lubia....co jak co ale ten narod sie nie pierdzieli jak cos nie pasuje...w kazdym razie mi sie to podoba bo przynajmniej rzad reaguje szybko i sprawnie.

.... maz wrocil, pakujemy sie powoli a mldoa se spi w najlepsze jakby czula ze trzeba jechac a ona nie chce...dwoch kuzynkow 2 i 5 lat czeka na nia...szkoda ze halas taki robia bo Leane tego nei znosi:///
dziulka,wyjda,ale jak sie ciepło zrobi- dodatkowe wakacje,nie?;)))

Do góry