Dawidowe wspaniale sobie poradzilas z tą chorobą Laurusi.
Dobranocka Madlein jest na innych watkach. 70F???? o ja! No tak to już wiem czemu ja mam tylko B , no bo musi być równowaga w przyrodzie ;-)
Makuc oby Ala naprawila się szybko.
Sarisa oj masz rację Chryśka to potrafi dac czadu tym swoim głosem.
Efa dzieki za info o sugar. Mówilam ,ze jej nie cos nie ma .
Mona zagłosowalam na 10 , a co?!
Roxi przykro mi ,ze wizyta nie wypalila przez autko:-( ale super ,ze Patrys już nie musi być rehabilitowany!!
rzutka ten namiot brzmi sensownie :-)
Amy po ilosci Twoich postów nie dziw się , ze nikt albo prawie nikt Cię tu nie pamięta. My tez nie siedzimy caly czas na forum , bo jak wiesz kazda z nas ma dziecko w wieku Twojego syna, a niektóre mają więcej niż jedno dziecko.Jestesmy jak jestesmy jedne częsciej ,inne rzadziej. Chetnie tez przyjmujemy do naszego grona nowe mamusie , które chcą się z nami poznac i wymienic informacjami.Ty jednak pojawiając się nagle , od razu prosisz o głosy w konkursie , w którym staruje już córeczka jednej z nas . Zeby jednak głupkowato nie wyszło , wymyslilas ,ze będziesz prosic o glosy dla siebie i dla sarisy – co w ogóle moim zdaniem niefajne zagranie, bo nie wydaje mi się zeby ona potrzebowala adwokata. Ode mnie głosów niestety nie otrzymasz.
Kasis trzymaj się jakos ! Oby wreszcie było dobrze!!!!
Kasia33 tak na allegro kupowalam i wlasciwie mam do sprzedania. Rozmiar 68.
margerita milego weekendu
no i jest sugar – heloł :-)
a ja pospacerowalam 2 godzinki, odwiedzilam mamcie na cmentarzu , a teraz nadrobilam Was, napisalam co chcialam i smigam na zakupy do tesco.
Milego popołudnia.