reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ulisia mi wyszło 75D, a ja kupuje 80C hehe chyba musze sprobować hehe
Kasia to ja nawet nie wiedzialam, ze stojaki maja rozmiar. Myslalam, ze pasuja tam tylko te wieksze wanienki. Sluchaj sprzedawca sie nie przejmuj- zdarza sie ;)

reklama
Oj to jej zwiędna marcheweczki:-(. Pozdrowienia dla Sugar;-)

No to mnie zmartwiłaś-biedne marchewki;-)Sugar wracaj bo mi też jest szkoda Twoich marchewek:-)
Marchewki dopajam z mężowego laptoka ;-)

Cholera by wzięła tego mojego laptopa. Kosztował kupę kasy, dwa tygodnie temu bateria poszła, teraz zasilacz... a HP realizuje wysyłkę gwarancyjną za pomocą poczty polskiej, więc czekałam na baterię tydzień, na zasilacz też pewnie będę tyle czekała... ah...

Pozdrawiam gorąco i uciekam, może zdążę inne wątki pooglądac ;-)
Buziaczki.

Witam popołudniowo !!!

Dziękuję za gratki, że pamiętałyście o mojej córci !!!
Dziś to daje czadu z jedzeniem - ręce opadają.
Przez te wychodzące zębulki nie najada się bo ją boli :-(
Na 18:00 do lekarza, wyspka przygasła ale nadal jest.
Co do rolet to polecam w kolorze brązu - wogóle mi światła nie przepuszcza, kosztowała grosze i samemu można zamontować:-)
Odnośnie czekolad - też za nimi nie przepadam, potrafią człowieka na kilka dni zakorkować haha ;-)
Ja nie mam stojaka na wanienkę więc się nie wypowiem ;-)

Sarisa i Ammy głosy oddane ;-]
Mamaagusi superowo, że niunia już do obrotów się nastawia ;-)
Rzutka mamy nadzieję, że niania spełni Twoje oczekiwania.
Kasia33 towar zakupiony możesz oddać do 10 dni nie podając przyczyny, więc nawet jakbyś zapłaciła to możesz go zwrócić.
Kasis przykro, że spędzacie ten czas w szpitalu, że u synia poprawy nie ma.
Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Trzymam za Was kciuki.

Ostatnia edycja:
Dawidowe wspaniale sobie poradzilas z tą chorobą Laurusi.
Dobranocka Madlein jest na innych watkach. 70F???? o ja! No tak to już wiem czemu ja mam tylko B , no bo musi być równowaga w przyrodzie ;-)
Makuc oby Ala naprawila się szybko.
Sarisa oj masz rację Chryśka to potrafi dac czadu tym swoim głosem.
Efa dzieki za info o sugar. Mówilam ,ze jej nie cos nie ma .
Mona zagłosowalam na 10 , a co?!
Roxi przykro mi ,ze wizyta nie wypalila przez autko:-( ale super ,ze Patrys już nie musi być rehabilitowany!!
rzutka ten namiot brzmi sensownie :-)
Amy po ilosci Twoich postów nie dziw się , ze nikt albo prawie nikt Cię tu nie pamięta. My tez nie siedzimy caly czas na forum , bo jak wiesz kazda z nas ma dziecko w wieku Twojego syna, a niektóre mają więcej niż jedno dziecko.Jestesmy jak jestesmy jedne częsciej ,inne rzadziej. Chetnie tez przyjmujemy do naszego grona nowe mamusie , które chcą się z nami poznac i wymienic informacjami.Ty jednak pojawiając się nagle , od razu prosisz o głosy w konkursie , w którym staruje już córeczka jednej z nas . Zeby jednak głupkowato nie wyszło , wymyslilas ,ze będziesz prosic o glosy dla siebie i dla sarisy – co w ogóle moim zdaniem niefajne zagranie, bo nie wydaje mi się zeby ona potrzebowala adwokata. Ode mnie głosów niestety nie otrzymasz.
Kasis trzymaj się jakos ! Oby wreszcie było dobrze!!!!
Kasia33 tak na allegro kupowalam i wlasciwie mam do sprzedania. Rozmiar 68.
margerita milego weekendu
no i jest sugar – heloł :-)

a ja pospacerowalam 2 godzinki, odwiedzilam mamcie na cmentarzu , a teraz nadrobilam Was, napisalam co chcialam i smigam na zakupy do tesco.
Milego popołudnia.

Ja o tym, że stojaki na wanienki tez mają rozmiary dowiedziałam się przypadkowo w momencie kiedy stojak "zapożyczony" od koleżanki ni chu, chu nie chciał się do naszej wanienki dostosować;) Kasia dobrze, że pieniędzy nie wpłaciłaś. A ze sprzedawcą mam nadzieję, że się dogadasz jakoś. Każdy może się przecież czasami pomylić.

Dorisday może się spotkamy w Tesco tylko nie wiem w którym hehehe joke:) ja też zamierzam się wybrać na zakupy ale zobaczymy co z tego będzie bo jak na razie czekamy na obiadek:)
Mamaagusi a jak siostra? Już są w domku?

Ulisia
Kasia to ja nawet nie wiedzialam, ze stojaki maja rozmiar. Myslalam, ze pasuja tam tylko te wieksze wanienki. Sluchaj sprzedawca sie nie przejmuj- zdarza sie ;)

Mają, mają rozmiar, a oni mi piszą na pocztę , że pasuje na dużą i małą wanienkę, a ja wiem swoje, bo jak kupowałam sobie w sklepie to na ten mały stelaż fakt dużą wanienkę się postawi, ale jest strasznie niestabilnie. A tą kupuję koleżance w prezencie, bo za kilka dni rodzi. :). Tylko nie wiem czemu mają problem, żeby mi wymiar podać, może ten stelaż to jest ten, który ja potrzebuję.
Trudno najwyżej mi negatywa wystawi.

reklama
Hej,

wpadlam powiedziec, ze wczoraj niejako zawalil nam sie swiat :-( Do dzis czuje sie, jakby nam ktos cegla w leb przywalil i nie wiem, co dalej robic. Jesli bedziemy chcieli sprzedac nasze mieszkanie w Edi, to stracimy wszystkie nasze 5-cio letnie oszczednosci na rzecz splaty kredytu, poniewaz mieszkanie tak spadlo przez ponad 3 lata na wartosci... W zwiazku z tym zero perspektyw na powrot do PL. Chyba, ze po powrocie zamieszkamy z moja mama...
Wszystko trafil szlag. Jestem tak zalamana, ze doslownie odechcialo mi sie zyc.

Nie zdazylam za duzo Was przeczytac, ale:

kasis - zdrowka dla Was!
sarisa - zaglosowane.

Do góry