reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiedziałam że włoże kij w mrowisko. I pisałam żebyś mnie źle nie zrozumiała, ale chyba za małe literki. Ja też pisałam tu jak tylko dowiedziałam się o ciąży, później przez jakiś czas się nie udzielałam a teraz znowu piszę. Do tego jest bardzo wiele mam które tylko czytają. Te które czytają i dopiero teraz się odzywają, piszą o tym. Są też takie które podobnie jak ty zalogowały się rok temu i dopiero teraz proszą o jakąś poradę, ale zazwyczaj na początku przywitają się i mówią dlaczego ich tak długo nie było. I nie zauważyłam żeby ktoś się do Ciebie zwracał z jakąkolwiek wrogością. A o ignorancji nie wspomnę, bo każda z nas może się tak poczuć pisząc tu, poza tym jak sama zauważyłaś dziennie jest tu ponad 20 stron więc raczej ciężko się odnosić do każdego postu.

Kasis zdrówka,zdrówka zdrówka i obyście jak najszybciej wrócili do domku. Tulaski :*

reklama
Oj, chyba nie ma o co robić afery myślę.
Mi tam rybka czy kliknę raz czy 2. Dziś na Jurka też głosa walnełam. A co ;-)
Ja też Ammy nie kojarzę, ale w sumie nie dziwota, postów ma malutko, jakoś się dziewczyna wyrobi.

Z tą opiekunką dzięki dziewczyny za pocieszenie :-) Wiem, że krzywdy mu nie zrobi, dzieć zapatrzony bo nowa twarz, ale i tak w serduchu ciężko. Na szkole rodzenia laska mówiła, że jakieś dziecko na dzień matki dało laurkę nańce, a nie mamie. Wiem, że ta matka musiała chyba to dziecko zostawiać z nią 7 razy w tygodniu na 15 godzin żeby taka sytuacja miała miejsce, ale jednak w głowie mi ta historia została.
Ja mam w planach 3-4 razy w tygodniu po 4 godziny więc może jej ze mną nie pomyli ;-)

My już po spacerku.
Kasis dużo zdrówka, wracajcie szybko do domciu. Długo się to Wasze choróbsko ciągnie, współczuję Wam szczerze.
Ulisia dzięki zaraz luknę.

Doris a można wiedzieć czy kupowałaś ubranko na allegro? Mój mężuś właśnie też mówi, żeby z kurteczką lepiej kupić.

Kasis, zdrowia dla maluszka i Ciebie.
A propos niani - uff, dobrze że ja chwilowo mam pomoc w razie potrzeby w mamie i teściowej, ciężko mi jest wyobrazić sobie oddanie malucha pod opiekę prawie obcej osoby. No ale niestety nie każda ma taki "rodzinny luksus" pod ręką. Myślę, że tych parę godzin w tygodniu to może stanowić dla malca nawet dodatkowe urozmaicenie i rozrywkę.

Ja po spacerku Was poczytałam,ale wybaczcie,jeśli coś zapomniałam:)
Mamaagusi ,super,ze Malutka taka "obrotna"się zrobiła:)
Kasis zdrówka dla Błażejka:)***
A tak sobie przypomniałam...Ryba cos się nie odzywa,oni tez w szpitalu byli....:(

Sarisko, głosuję codziennie,
Ammy
nie gniewaj się, ale w życiu tak to bywa, poporstu mało się udzilelasz, sama napisałaś z jakich względów, jak będziesz brała udział w innym konkursie to z chęcią na Ciebie zagłusuję jak Cię lepiej poznam
Rzutka mam nadzieje, że będziesz z niani zadowolona, czekamy na zdjęcie jak wyjdziesz od fryzjera
Kahaaa ze spaniem, zdaje relacje, jest lepiej, dzis 8 minut torche pojękiwał i usnął, więc z każdym dniem jest lepiej, musisz sprawdzic co u was zadziała, u nas wyciąganie z łóżeczka ani stanie tylko zaogniało sytuację, trzeba poprstu go zostawi było, mam nadzieję, że się nam uda i już nie długo nie będzie marudzenia
Kasis zyczymy duzo zdrowka i byscie z Błażejkiem jak najszybciej do domu wyszli
wogole to pisze juz ktorys post, ale jakos nie mogę dokączyc
mamy gości w weekend więc pewnie będę miała problem by nadążyc za wami, ale postaram się zaglądac :)
zasytanawiam się jak rozpoznajecie, że to kaszel od choroby a nie od śliny, bo mały pokasłuje mi, ale mi się wydaję, że od śliny,

Doris wierszyk jest super, muszę go zaraz skopiować!!!
mamaagusi jak to nie znosisz czekolady??????
dobranocka Ty też??
dziewczyny czy z Wami aby na pewno jest wszystko w porządku???
dobranocka Madlein chyba już na główny nie zagląda
Rzutka mój też coraz wcześniej się budzi z tego powodu chyba, więc będę musiała jakieś kotary zakupić na lato nie przepuszczające słońca, a co do niani to właśnie myślę, że jak tak na kilka godzin się zostawia to jest OK, ale ja to w ogóle nie lubię jak ktoś obcy przychodzi do mojego domu
Ammy spoko, po prostu trzeba było napisać to wszystko od razu jak pojawiłaś się po przerwie i tyle :-)
kasis zdrówka!

Witam sie
Meldujemy,ze my dalej w szpitalu niestety:(((( u małego nie ma za bardzo poprawy więc na weekend zostajemy w szpitalu, będzie juz tydzień nie długo, mam powoli dosc:(((na dodatek dwa dni temu sama sie zatrumałam jedzonkiem ze szpitala juz myslałam,że podłapałam biegunkę.

przytulam kochana i wiesz, ze o Was mysle :). Zdrówka dla malutkiego :)

Amy bla bla bla .......... pozatym cytat, który niby twierdzisz jest słowami wyrwanymi z kontekstu jest zrobiony po to, żebyś wiedziała, że takie teksty są żałosne i każdy może robić co chce,a takie komentarze niestety mi się nie podobają. Zresztą uważam, że naruszyłaś moją małą przestrzeń prosząc o cokolwiek w moim imieniu. I tym zdaniem uważam, że temat został zakończony.
Rzutka kochana dobrze będzie, a Hubson przez te kilka godzin bedzie miał rozrywke(ty zajmiesz sie innymi rzeczami) i wierz mi, że z laurka na dzień Mamusi do Ciebie przyjdzie hehe.
Frogg :*

reklama
Ale jestem zła wrrrrrrrrrrr. Zamówiłam na allegro stojak pod wanienkę i nie zwróciłam uwagi, że nie ma tam rozmiaru na jaką wanienkę on jest i teraz nijak ze sprzedawcą się dogadać nie mogę. No jeszcze takiego numeru nie wywaliłam, ślepa kura :(
Całe szczęście jeszcze kasy nie wpłaciłam, ale strasznie głupio mi jest.

Do góry