reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no,niestety,muszę uciekać,bo księżniczka juz coraz głośniej domaga sie towarzystwa,cos dzis wyjątkowo ciężko z tym spaniem:(,przewaznie zasypia po kąpieli i choc marudzi przez sen,to spi,a dzis oczy jak 5 złotych...Dobrej nocki wszystkim,do jutra:)***

reklama
Doris no lepiej żeby nie miał ospy,ale mówi się że im wcześniej tym lepiej.Tylko jak to sie ma do takich maluszków jak nasze?Fajny wierszyk,no tylko czego to Cie w szkole uczyli:-D
makuc-życzę,aby Alicja Ci się "naprawiła"
Mona6061 - zagłosowane - oczywiście 10!
emiliab -mój też ulubiony-Dirty Dancing.Ogladałam tyle razy,że nawet nie jestem w stanie powiedzieć ile.
Rysia85 - też niestety ostanio myslałam nad zawartością swojej szafy,no i nie jest bogato.Za to dresiki i pizamki jak najbardziej są,heh:-D
Roxannka współczuję problemów z samochodem i wydatków,wiem coś o tym osstatnio,wrrr...Za to bardzo się cieszę,że z Patrykiem wszystko dobrze i nie potrzebuje już rehabilitacji.U nas obylo się bez,ale istniała taka opcja,że będzie rehabilitowany na wzmożone napięcie,więc rozumiem twoje poczucie ulgi.:-)
Rzutka ja też,tak jak sarisa polecam brązowe roletki.No i nie gadaj głupot,że Cię mały z opiekunką pomyli.Ja wiem,że napisałaś to z przymrurzeniem oka,ale myśli jakieś chodzą Ci po głowie,no to juz niech przestaną,sioooo
kasis przytulam,wracajcie szybko do domu!:tak:
Amy spokojnie,nic sie złego nie stało pisz z nami jeśli chcesz,ale mój głos idzie do Sarisy.
kasia,nie przejmuje się,mnie by niestety też nie przeszło przez myśl,ze stojak ma jakiś rozmiar.:baffled:
Onesmile przykro mi bardzo, przytulam do serducha,jakoś to bedzie,głowa do góry !
E-lona,jeju nie strasz tymi canami.Cukier - 6 zł! szok!
monimoni-zazdroszczę - kosmetyczki, fryzjera, makijażystki.Fajnie,ze miło spędziłaś dzień.
happybeti - ja też większosc rzeczy robie przy pierwszej drzemce małego.Zauważyłam własnie,że wtedy najmocniej spi,ale nie najdłużej.
Sarisa miałam nie pisać,ale zmieniłam zdanie - zagłosowane!;-)

Co ja miałam jeszcze napisać...Mąż wybył z domu na wódeczkę,mnie się skończył Madagaskar(też oglądałam z wami,a wzeszłym tygodniu chyba też grupowo oglądałyśmy "Pioruna" nie?) więc uciekam spać a wam życzę miłej nocki.

ulisia dla kogoś te mniejsze rozmiary przecież muszą być. ja mam mały biust, natomiast pod biustem to mam wrażenie, że w 75 nie wejdę, ale zobaczymy

sarisa zagłosowane :-)

Ida marchewki nie ważniejsze od Was, ale one beze mnie więdną, a Wy nie :-)

Madagaskar olałam, bo widziałam tyle razy, że już nie miałam ochoty, obejrzałam za to film, na który długo czekałam, ale nie było okazji: "Jedz, módl się, kochaj"... zawiodłam się... bardzo.

Jutro w planach wypad do Trójmiasta :-) Ikeo! Nadchodzę, Arpolu- nadchodzę! Mama i ja- nadchodzę :-) A co tam, może jeszcze wpadnę do Galerii Bałtyckiej :-)

dzięki. oj niewiem czy my nie wiedniemy jak Cie nie ma, chyba zaglądne do moich harbuzów( a w ramach ładowarki do kompa, to nam też do toshiby padł. I pojechalismy do Vobisu i od ręki nam dali - ale 170 zł poszło :( gwarancji brak ). Jesli chodz o JMK to film mi sie niby podobał, ale czegoś brak. Zazdorszcze wypadu do trójmiasta bardziej niż tych zakupów hehe

Ostatnia edycja:
a więc u nas:
młody oszalał i w nocy budzi się dosłownie co chwilę, possie trochę, ale za chwilę znów chce. do tego strasznie się wierci i kręci, już nie daje rady odkladać go do łożeczka za każdym razem, a jak śpi ze mną jeszcze gorzej czujke ma i sprawdza czy obok leżę i pocyca minutkę i wierci się z godzinę, ja nie śpię, nie wiem co sie dzieje, to jest jakaś masakra!!! o 6,30 pobudka. mozna oszaleć!!!
poza tym kupkowo narazie dziec przerwy, ale czekam spokojnie, az sam zrobi. dzisiaj dostal pierwszy raz bananka z jablkiem piszczal z radosci jak jadl. no i dalej poki co ku mojej radosci popija po troszeczku wody.
jeszcze bym byla szczesliwa, gdyby mleko pil z butli. ale sama nie mam tyle, zeby mu uciagnac, przez zmeczenie siada laktacja. dla dziunka spokojnie starcza, ale cycochu flaczki, a on i tak w dzien tylko z prawego chce jesc w zasadzie. a te deserki i zupki to po pare lyzeczek narazie .
ogolnei jestem przemeczona i podminowana tym wszystkim, ale jutro uderzam na ciuchowe zakupy mam nadzieje!!! na godiznke wyskocze, bo mama malego bedzie pilnowac.

z tego co pamietam:
KASIS przedewszystkim zdrowia dla Błażejka i cierpliwości dla Ciebie!!!! mocno trzymam kciuki
ida solidaryzuję się z Tobą w kwestii totalnie niegrzecznych dzieciów ;p
dzięki Bogu, ze moj chociaz sie duzo smieje, to przynajmniej tyle mam pociechy;-)
a do oglądajacych MADAGASKAR to ja tez uwielbiam ta bajke, a z Julianem sie identyfikuje:D
ulisia milo Cie widziec

no i chwale sie suwaczkiem ;D piateczke swietujemy dzisiaj.
p.s.
gluten moge podac bez konsultacj iz pediatra? polozna kazala podawac. a na piersi jak konczy 5 miesiac to jeszcze dobry moment?
wybaczcie byki, ale ledwo zyje, a moj A. od pon do wczoraj byl poza miastem - praca, wiec ja sama z malym a wczoraj interesy zalatwial, wiec ja tez sama w domu. dzisiaj z malym troche posiedzial i razem na zakupy pojechalismy

ulisia dla kogoś te mniejsze rozmiary przecież muszą być. ja mam mały biust, natomiast pod biustem to mam wrażenie, że w 75 nie wejdę, ale zobaczymy

natolinko - nie no, jasne. jeśli zmierzyłaś się ciasno na wydechu pod biustem - to na pewno będzie dobrze :-) tylko np ja na początku zbyt luźno się mierzyłam i przez to nosiłam właśnie niedopasowany rozmiar...

ulisia milo Cie widziec

dziękuję! ;-)

Strip kochana gratki dla Wojtusia i dla Ciebie oczywiscie. Tak czekałam na wieście od Ciebie, ze na suwaczek nie popatzrzyłam ehhh.
I życzę Ci, żeby malutki zaczął pic z butli nie tylko wode, ale i mm :)

miałam dużo planów na wieczór, ale z nich nici. naszykuję tylko wodę na rano i padam. chodzę coraz wcześniej spać, a i tak jestem mega zmęczona i płakać mi się chce, podziwiam dziewczyny, które mają kilka pobudek w nocy, że jeszcze żyją i chce im się cokolwiek...

ja żyję, ale z tym chceniem gorzej. Ale co zrobić jak trzeba jakoś funkcjonować. A i obiad zrobię i posprzątam. Eh ten mój A. to powinien mnie po stopach całować :D

reklama
Do góry