Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a to co chwila jakieś dopinanie spraw z niedzielnym chrztem, a to młoda doskonali swoje zawodzenie...no i z tego wszystkiego jeszcze okres dostałam i czuje sie strasznie..wrrrr
no to widze, że nie ja jedna ;-) Ja zaciągnełam na to męża do kina, do tej pory mi wybaczyć nie możeMadagaskar olałam, bo widziałam tyle razy, że już nie miałam ochoty, obejrzałam za to film, na który długo czekałam, ale nie było okazji: "Jedz, módl się, kochaj"... zawiodłam się... bardzo.
trzy godziny niezmiernej nuuuudy, szczególnie dla faceta 
dobrej nocki kochana i oby Amelka zasneła snem głębokim i do rana spokojnie spałano,niestety,muszę uciekać,bo księżniczka juz coraz głośniej domaga sie towarzystwa,cos dzis wyjątkowo ciężko z tym spaniem,przewaznie zasypia po kąpieli i choc marudzi przez sen,to spi,a dzis oczy jak 5 złotych...Dobrej nocki wszystkim,do jutra

dzięki kochana :-) u nas też obyło się bez, poszliśmy tylko kontrolnie ;-) A jak u was z tym napięciem mięsniowym ?Roxannka współczuję problemów z samochodem i wydatków,wiem coś o tym osstatnio,wrrr...Za to bardzo się cieszę,że z Patrykiem wszystko dobrze i nie potrzebuje już rehabilitacji.U nas obylo się bez,ale istniała taka opcja,że będzie rehabilitowany na wzmożone napięcie,więc rozumiem twoje poczucie ulgi.:-)
Mam nadzieje, że troche pocieszyłam :-)

Jakiś czas temu byli u nas znajomi (para) i jak Patryk patrzył na nią to zaczął tak smiesznie prukać buzią, patrzył się jak zahipnotyzowany i robił to prawie nie przerwanie raz za razem
Myślałam że może tak teraz bedzie reagował na nowe osoby albo coś w tym rodzaju, ale do nikogo później tak nie robił
No i tamci znajomi zadzwonili że ona jest w ciąży, już wtedy była ale jeszcze o tym nie wiedziała
No i też bedzie październikową mamą :-) Teraz wszystkie koleżanki nie beda sobie testow robić tylko do nas przyjeżdzać ;-)

Dokładnie, już te kilka miesięcy z naszymi pociechami daje o sobie znaćZauważcie, że zmniejsza się liczba osób, które późno chodzą spać. Wszystkie powoli zaczynamy coraz bardziej odczuwać zmęczenie, niedospanie. Idę poczytać poboczne wątki i też zaraz zmykam spać, bo mój łobuz ostatnio dzień zaczyna ok. 4:00- 5:00 rano![]()
Ja dzisiaj moge akurat posiedziec bo jutro mąż w domu, a wiadomo we dwójke raźniej :-) Ale w tym tygodniu to przeszliśmy samych siebie i kladlismy się praktycznie razem z małym, a mąż to nawet ostatnio o 21 już spał