Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oh Monimoni jak ja Ci zazdroszczeDzień pełen wrażeń, byłam od rana na zabiegach typu: kosmetyczka, fryzjer, makijażystkaA co! Potem pojechałam z Leni na tą Akademię Johnson, było fajnie, jakiś chłopczyk podrywał Lenkę
![]()
Makuc przytulam. Ja jestem z terenów oddalonych od Lublina 100 km(uwielbiam Lublin), ale obecnie jestem od Ciebie 300 km.A ja dzisiaj zostaje sama na polu bitwy, bo D. pojechał właśnie grać koncertpoza tym jakiś kiepskawy humor mam i pierwszy raz od dawien dawna poryczałam się przez to przy D. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale są momenty (jak dzisiaj), kiedy opieka nad Alicją zaczyna mnie przytłaczać.
Trzymam kciuki, żeby rehabilitacja pomogła i żebyscie nie musieli codziennie do lekarzaA Dziubowi w sumie nic nie jest, ale jak wykryli tą asymetrię to teraz nic, tylko po lekarzach latamy... 2x w tyg rehabilitacja, raz basen, poza tym pojedyncze wizyty: neurolog, neonatolog, logopeda...
no i właśnie neurologopeda nam kazała do laryngologa i endokrynologa bo Dziub trzyma cały czas język na wierzchu, nie wiadomo czemu. Ponoć to może mieć związek z tarczycą... no i muszę jechać także do laboratorium, szczegółowe badania zrobić.
mam nadzieję, że jemu naprawdę nic nie jest. bo praktycznie prawie codziennie jesteśmy we wro u lekarza...
Happybeti jak to sama??? Przecież oglądamy grupowo: ja,Makuc,Rzutka![]()
Gdzie wasze maluchy siedza jak wy sprzatacie gotujecie itp.