Halo z rano
Rzutka padłam .......dobre heh oby podziałało
Roxi to ja widze dzis taka obrotna jak i Ty , tylko ja juz wykapana i zebrana do wyjscia hehe
Kahhaa jestes z Ciebie dumna. Wkońcu i ksiezniczka sie nie przejmuj niech wyje jak głupia. Ciesze sie, ze jej wkoncu wygarnelas. Troche postawa małża dziwi, ale pewnie to dlatego, ze to jego kuzyni.
Natus przytulam. Moze Piotrus Pan postanowił, ze teraz mamusia musi poświecić 100% uwagi i to od 5 rano ehh
Strip i jak Wojtus? naprawił sie? zycze Ci zeby mezus wpadł na to zeby Ci pomagać, może nie wyreczać, bo to w niektórych przypadkach niemożliwe.
Makuc moja ksieżniczka też tak dziś wstawła jak i Alutek i też ja kocham nad zycie.
Doris Ty kochana pewnie biegasz?? skoro Ci jeszcze nie ma hehe. A ten wieczór zazdroszcze( tego ze wypad z dziewczynami). Ja chyba nie mam co liczyc na taki wypad byli u nas ostatnio znajomi(2 pary) i tak siedzimy sobie i nagle slysze rozmowe 2 dziewczyn - sluchaj mam nadzieje, ze mnie nie wystawisz z tym koncerem?- ja siedze, niewiem o co chodzi? wiec grzecznie pytam?- a jedna z nich, no jedziemy na koncert Rihanny!- wiec ja jeszcze wieksze zdzwienie na twarzy?pytam kiedy? i czemu ja o tym niewiem?- a ta do mnie przeciez ostatnio rozmawialysmy!!- no kuzwa wiecie jak mi sie glupio zrobiło(jakbym slyszala ta rozmowe, to przeciez bym sie glupio nie pytala o co kaman). I potem gadalismy z M. o tym i mi powiedział, ze strasznie sie tym wkurzyl ze tak nieładnie do mnie podeszły i jak to on zwykle mówi, stwierdził- olej to.
Alicja kciukasy za chrzest. I jak kiecka zakupiona?
Czarodziejko ja to jeszcze cosik Tobie chciałam, ale nie pamietam.