reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
aniawa zobacz jeszcze tą tabelę:

Tabela rozmiarów brytyjskich
Tam, gdzie jest kolumna obwody szuka się swojego obwodu zaokrąglonego sporo w dół. U Ciebie będzie to 70 lub 75 w przypadku mało rozciągliwych biustonoszy.
Więc definitwynie próbowałabym 70E (brytyjskie, bo polskie to będzie inaczej, 70F), ewentualnie 75D w przypadku ściśliwców.

Jak sobie coś znajdziesz to poproś jeszcze, żeby Ci zmierzyli obwód luźny (będzie około 60-70) i po naciągnięciu. To ważne - zobaczysz, czy naciągnie się do Twojego 80, czy będzie Ci ciasno...

i dopiero do tego zaokrąglonego w dół obwodu dopasuj sobie miseczkę w tabeli, którą Ci podlinkowałam powyżej. Brytyjskie 70F będzie moim zdaniem za duże na Ciebie.

Jak sobie coś znajdziesz możesz jeszcze napisać mi PW, coś Ci doradzę jeśli chcesz :-)

Roxannka śliczne słoneczko! :-)

Ostatnia edycja:
rzutka no i super! pomyślę nad czymś podobnym chyba ;-) a tak w ogóle to mam takie same obawy jak Ty i denerwuje mnie to na maksa, bo ja rannym ptaszkiem nie jestem, o nie! i nie zamierzam być

No to mam już w domu dwóch śpiących królewiczów :-) i święty spokój :-D

Natolin, ja też nie wiem jak ja to zrobiłam, bo to do mnie raczej nie podobne, w tygodniu to ja przed południem się z łóżka nie zwlekam :-p no a dzisiaj coś mi się poprzestawiało ;-)

Rzutka
, no "zasłony" pierwsza klasa :tak: :-D

makuc, jak nam sie potwierdzi że z niego taki jasnowidz, to za radą Doris bedziemy kase na jego zdolnościach robić :-D żarcik oczywiście ;-) a tak wogole to wczoraj zrobił tak drugi raz do innej osoby i czekamy teraz na wieści czy za 9 miesiecy bedzie dzidziuś :-D ale byłyby jaja jakby naprawde takie rzeczy wyczuwał :shocked2:

a tak w tematyce chrzcin, to chciałam się pochwalić że już termin w kościele zaklepaliśmy na święta wielkanocne :-) tylko że jeszcze nikomu nie mówiliśmy, no ale mam nadzieje że wszystkim bedzie pasowało, szczególnie przyszłym rodzicom chrzestnym.

cześć Dziewczynki:-)
Lista obecności-melduje się że jestem chociaż i tak nikt tu za mną nie tęskni;-)U nas noc umiarkowanie znośna-od 6 na nogach ale żyje i o dziwo "przyzwyczajam" się do rannego wstawania;-)Dzisiaj od 12 do 19 czeka mnie szkoła-choleraaaaa brak ambicji doprowadzi mnie do nerwicy!!!!:wściekła/y:
Strip spóźnione ale szczere życzenia miesięcznicowe dla Wojtusia.Przede wszystkim życzę Wam kupy każdego dnia:-)
Natolin, Rzutka mimo wczesnych pobudek to wasze dzieci to i tak chodzące ideały...od "zawsze" marzę by Miłosz chodził wcześnie spać,nie budził się w nocy i rano dłużej pospał i....chodzi późno spać,budzi się w nocy i wcześnie rano urządza pobudki więc same poranne pobudki to "pikuś-pan pikuś";-):-)aaaa i Rzutka piękne macie czarne "rolety" w oknie:-);-)
Alicja życzę by chrzciny minęły "bezstresowo i bezboleśnie" i aby ten ważny dzień Waszej córy był piękny i wyjatkowy:-)
Kasis zdrówka dla Błażejka!!!!:-)
Kahaaa życzę Ci by Ci uciążliwi goście w końcu się od Was wyprowadzili i byś zregenerowała siły po "domowym zoo":-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Halo z rano
Rzutka padłam .......dobre heh oby podziałało :)
Roxi to ja widze dzis taka obrotna jak i Ty , tylko ja juz wykapana i zebrana do wyjscia hehe
Kahhaa jestes z Ciebie dumna. Wkońcu i ksiezniczka sie nie przejmuj niech wyje jak głupia. Ciesze sie, ze jej wkoncu wygarnelas. Troche postawa małża dziwi, ale pewnie to dlatego, ze to jego kuzyni.
Natus przytulam. Moze Piotrus Pan postanowił, ze teraz mamusia musi poświecić 100% uwagi i to od 5 rano ehh
Strip i jak Wojtus? naprawił sie? zycze Ci zeby mezus wpadł na to zeby Ci pomagać, może nie wyreczać, bo to w niektórych przypadkach niemożliwe.
Makuc moja ksieżniczka też tak dziś wstawła jak i Alutek i też ja kocham nad zycie.
Doris Ty kochana pewnie biegasz?? skoro Ci jeszcze nie ma hehe. A ten wieczór zazdroszcze( tego ze wypad z dziewczynami). Ja chyba nie mam co liczyc na taki wypad byli u nas ostatnio znajomi(2 pary) i tak siedzimy sobie i nagle slysze rozmowe 2 dziewczyn - sluchaj mam nadzieje, ze mnie nie wystawisz z tym koncerem?- ja siedze, niewiem o co chodzi? wiec grzecznie pytam?- a jedna z nich, no jedziemy na koncert Rihanny!- wiec ja jeszcze wieksze zdzwienie na twarzy?pytam kiedy? i czemu ja o tym niewiem?- a ta do mnie przeciez ostatnio rozmawialysmy!!- no kuzwa wiecie jak mi sie glupio zrobiło(jakbym slyszala ta rozmowe, to przeciez bym sie glupio nie pytala o co kaman). I potem gadalismy z M. o tym i mi powiedział, ze strasznie sie tym wkurzyl ze tak nieładnie do mnie podeszły i jak to on zwykle mówi, stwierdził- olej to.
Alicja kciukasy za chrzest. I jak kiecka zakupiona?
Czarodziejko ja to jeszcze cosik Tobie chciałam, ale nie pamietam.

reklama
sarisa nawet jak Piotruś tak postanowił to tego nie osiągnął, bo twardo leżałam w łóżku, tylko od czasu do czasu podając smoczka, a na 20 minut nawet wyniosłam się na kanapę do drugiego pokoju
aha i mój mąż też uwielbia tekst: "olej to"

Do góry