Doris no lepiej żeby nie miał ospy,ale mówi się że im wcześniej tym lepiej.Tylko jak to sie ma do takich maluszków jak nasze?Fajny wierszyk,no tylko czego to Cie w szkole uczyli
makuc-życzę,aby Alicja Ci się "naprawiła"
Mona6061 - zagłosowane - oczywiście 10!
emiliab -mój też ulubiony-Dirty Dancing.Ogladałam tyle razy,że nawet nie jestem w stanie powiedzieć ile.
Rysia85 - też niestety ostanio myslałam nad zawartością swojej szafy,no i nie jest bogato.Za to dresiki i pizamki jak najbardziej są,heh
Roxannka współczuję problemów z samochodem i wydatków,wiem coś o tym osstatnio,wrrr...Za to bardzo się cieszę,że z Patrykiem wszystko dobrze i nie potrzebuje już rehabilitacji.U nas obylo się bez,ale istniała taka opcja,że będzie rehabilitowany na wzmożone napięcie,więc rozumiem twoje poczucie ulgi.:-)
Rzutka ja też,tak jak sarisa polecam brązowe roletki.No i nie gadaj głupot,że Cię mały z opiekunką pomyli.Ja wiem,że napisałaś to z przymrurzeniem oka,ale myśli jakieś chodzą Ci po głowie,no to juz niech przestaną,sioooo
kasis przytulam,wracajcie szybko do domu!
Amy spokojnie,nic sie złego nie stało pisz z nami jeśli chcesz,ale mój głos idzie do Sarisy.
kasia,nie przejmuje się,mnie by niestety też nie przeszło przez myśl,ze stojak ma jakiś rozmiar.
Onesmile przykro mi bardzo, przytulam do serducha,jakoś to bedzie,głowa do góry !
E-lona,jeju nie strasz tymi canami.Cukier - 6 zł! szok!
monimoni-zazdroszczę - kosmetyczki, fryzjera, makijażystki.Fajnie,ze miło spędziłaś dzień.
happybeti - ja też większosc rzeczy robie przy pierwszej drzemce małego.Zauważyłam własnie,że wtedy najmocniej spi,ale nie najdłużej.
Sarisa miałam nie pisać,ale zmieniłam zdanie - zagłosowane!;-)
Co ja miałam jeszcze napisać...Mąż wybył z domu na wódeczkę,mnie się skończył Madagaskar(też oglądałam z wami,a wzeszłym tygodniu chyba też grupowo oglądałyśmy "Pioruna" nie?) więc uciekam spać a wam życzę miłej nocki.