Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a propos asymetrii, napięć mięśniowych itp Zawitkowski fajnie w swojej książce pisze! nie chcę się tu wymądrzaćoj to rzeczywiście niezbyt po drodze, szkoda.
Pobierowo może być aktualne, jeszcze nie mam dokładnie sprecyzowanych planów na wakacje :-)
A Dziubowi w sumie nic nie jest, ale jak wykryli tą asymetrię to teraz nic, tylko po lekarzach latamy... 2x w tyg rehabilitacja, raz basen, poza tym pojedyncze wizyty: neurolog, neonatolog, logopeda...
no i właśnie neurologopeda nam kazała do laryngologa i endokrynologa bo Dziub trzyma cały czas język na wierzchu, nie wiadomo czemu. Ponoć to może mieć związek z tarczycą... no i muszę jechać także do laboratorium, szczegółowe badania zrobić.
mam nadzieję, że jemu naprawdę nic nie jest. bo praktycznie prawie codziennie jesteśmy we wro u lekarza...
dziękujemy bardzo:*** i też czekamy z niecierpliwooooooooością na pierwsze śmiałe promyki słonka!!!!!!!!!Ida jak możesz tak myśleć? Pamiętamy o tobie i Ince. Ja już się nie mogę doczekać,aż się zrobi ciepło i urządzimy sobie z Frankiem wycieczkę do przecudownie Inki i jej nie mniej cudownej mamy:-).
a co to jest ten sweetdeal? fajne oferty mają? zresztą... sama zaraz poszperam w necie
to się nazywa mieć gust (o roletach nie wspomnęKocham Króla Juliana ! To mój idol![]()
ja też oglądałamHappybeti jak to sama??? Przecież oglądamy grupowo: ja,Makuc,Rzutka![]()
taaaaaaaa, cieszę się... tylko portfel się nie cieszy... a że tamte rejony raczej się "zwijają" niż rozwijają to małe szanse że tam wrócimy... a kredyt spłacać trzeba... nawet jak nie ma z czego:/a Iduś Ty się ciesz, że macie własne mieszkanie, a i mieszkać poza tym macie gdzie. ja już straciłam nadzieję, że kiedyś będzie nas stać na własne M.
dziękować:***Iduś a nie miałaś dziś czkawki?ja myślałam o Tobiei własnie żal troche, że Cie tu nie ma
, bo kurczę ja tęsknie za Twoimi długimi i powalającymi postami hehe.
na początku ciąży jak mierzyłam to mi wyszło 65G!!!!!!!!! kupiłam "używanego" (dziwne że metki jeszcze byłymi wyszło 70E, a polskie 70F :-)
a naprawdę nie mam mega biustu :-)
dżizas, dziecko wczoraj prawie obudziłam przez ten text!!! wy jesteście niebezpieczne!!!!!!!!A ta praca domowa z religii przypomniała mi,jak siostrzenica miała odpowiedziec na pytanie "Dlaczego Jezus jest największym darem Boga dla ludzkosci?".Odpowiedź brzmiała "...bo zamienia wode w wino..."....no,patologia,patologia...panie z Mopsu -nie czytać)).
jak nie, jak tak?!?!?! przesłać ci foto moich zwiędniętych cycków??????????Ida marchewki nie ważniejsze od Was, ale one beze mnie więdną, a Wy nie :-)
strip, gratki suwaczka!!!!!!!!!a co do dzieciów... wyjście jest jedno: egzorcysta/szaman
a twój facio to powinien cię po stopach lizać a nie całować:///////////////i zębami pedicure robić
jak ty mi tymi swoimi tekstami o płodności coś "wygadasz" kobieto, to cię o alimenty podam!!!!!!!!!uff...nadrobiłam wątek, ale Wy płodne jesteście![]()
nie da się zaprzeczyćA i Alut od ponad 30 min. leży w łóżku, patrzy się na karuzelę i piszczyMimo niedogodności, nieprzespanych nocy, nerwów i wyrzeczeń kocham ją nad życie
To się właśnie bezwarunkowa miłość nazywa, czyż nie?
sari, znajomymi postaraj się naprawdę nie przejmować!!! chyba niejedna z nas ma podobne "psiapsiółki"... poczekajmy aż same się rozmnożą i wtedy pięknym za nadobne - a co???
Ala, jak polowanie na kiecę??????????
Kaha, niech ryczy jędza!!!!!!!! tylko jej jakieś chlapacze zamontuj, żeby ci te "łzy gorejące" paneli nie zjarały
rysia, umkło mi
natuś, ranne wstawanie... kiedyś mogłam spać do 11 z córą a teraz pobudka miedzy 8-9 i to z dnia na dzień bliżej 8... a spać wcześnie chodzić nie umiem...
koniec cycania i już więcej nie napisze:/ a dzisiaj imieniny teściowej wiec odmeldowywuję się:/