reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no to mdra jestem na ogladam sie horroru i przed pojsciem chyba wyłamie kibel aby przyniesc go koło łózka bo napewno nie pojde do łazienki.
A za oknami jakos tak czuje lekki wiosenny deszczyk. Ach jak ja lubie takie pochmurne dni i lekki deszczyk pod warunkiem ze jest ciepełko

reklama
dlatego ja z mała nie poszłam niech jeszcze dokisi sie w domu. wczoraj była a jak jutro bedzie słoneczko to pojde na troche. w poniedziałek wyjscie murowane bo znowu kontrola u pediatry czy choroba przeszła i musze sie dopytac jak jej dalej mam dwac wszystko bo cos niezrozumiałam

hejka

padam na mordke, moje dziecko obudziło się dzis o 23, 1, 3 (tu ja usnęłam karmiąc go) i od 4 już nie spał. usnął o 9, ja juz nie. teraz gnojek odsypia. wry! makuc - mam nadzieje, ze to skok rozwojowy, choc jakos zaden akurat nie wypada, więc już sama nie wiem.
rzutka łączę sie w bólu. no i ty to masz tekst "ubije dziada". no i zasłony pierwsza klasa
kasis - jak błażejek?
dorisday - ale ty jestes aktywna, pozazdroscic.
mamaagusi gratulacja dla Agusi
sarisa - zagłosowalam (2razy)
idus - baw się dobrze na imieninach

i dziekuję za słowa uznania za awanturkę.
spadam, bo własnie kolezanka zadzwoniła, ze wpadnie ze swoimi dzieciami. Tekst Ilonki "to więcej dzieci tu będzie, ojej ale będzie głośno". no głośniej o 200%! hi hi!

cisza weekendowa trwa nadal z tego co widzę:) my właśnie wróciliśmy od teściów i gdyby nie to, że teściowa nie potrafi normalnie mówić do dziecka tylko drze buźkę jakby Alicja głucha była, to byłoby ok. Kurde nie potrafię zrozumieć czemu niektórym się na widok niemowlaka seplenienie+krzyk i wysoki ton włączają :wściekła/y:

Na tema t tego wysokiego tonu to były kiedys badania nawet robione.dorośli odruchowo podnoszą głos,mówiąc do dzieci,bo one lepiej wychwytują takie dźwięki czy cos w tym stylu.

Ale tu spokój :-)
makuc niestety większość osób mówi do dzieci sepleniąc. Nawet moja córka tak robi zwracając się do młodego. Podniesiony głos też wiele osób praktykuje, choć z tym już rzadziej się spotykam.
kahaa naróbcie tyle hałasu ile tylko potraficie. Powinniście częściej urządzać takie spotkanka. Może nowi lokatorzy szybciej się wyniosą.

reklama
kahaa wieciej i czesciej gosci z dziecmi im wiecej tym weselej po takim tygodniu moze sie zmeczyc ale za to jak wypoczniesz jak rodzinka ucieknie

Do góry