Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

P.S. Pomocy ja tu moją żonkę w ramach świeta do ....... namawiam a Ona nic!!!
Możecie mi to wyjaśnić ale szybko bo rano do pracy idę.:-))))))))))))))))))))))))

posty jak posty, niegorsze pisze na przykład Ala
ale bardzo mnie miło

Silve pewnie nie uwierzysz, ale to chyba ja Cie tu sciagnełam myslalami. Jakos sobie weszłam ostatanio w nasza liste październikówek i od razu o Tobie pomyślałam( i o innych mamamch ktore tu nie zaglądaja), ze dawno Cie tu nie bbyło i co słychac u Ciebie i u Adasia. I widzę, że tatus sie pojawił. Kochana jesli mu wybaczylas to ok sprobujcie miłosć jest ślepa i czasem kochamy (mimo krzywd jakie nam ktos wyrządził) , bardziej mnie martwi łatwość siegnięcia % . trzymaj sie i zaglądaj tu do nasHalo...
Jak mnie tu dawno nie było. Pamiętacie mnie jeszcze dziewczyny?
U mnie... tak sobie...
Nie mam ochoty i siły na nic, a z ojcem Adasia zaczęłam się znowu spotykać... i przez to codziennie ryczę. Czuję się słaba i żałosna bo dalej go chyba kocham a jednocześnie tak bardzo nienawidzę za to co zrobił i wiem że nigdy o tym nie zapomnę... mim, że już może wybaczyłam...
W dodatku powróciłam do dawnych nawyków i tylko szukam pretekstu żeby się... napić....
Aż cud, że jakoś tą sesję zdałam... średnio mi na niej zależało, już nawet te studia mnie nie cieszą...
a moje dziecko przesadza i to grubo... niedługo będę się tu meldować z rysią i innymi o 6:30....grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moja mama jak zawsze "pociesza" że dzieci tak mają że w pewnym momencie zaczynają budzic sie coraz wcześniej i zapomnieć o spaniu mozna... cip cip kura![]()