reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam sie z rana:)
sariska-glos poszedl
sivle- pewnie , ze pamietamy!:) oj dobrze , ze wpadlas, bo nalezy ci sie kopniak w d..sko za to , co piszesz!;-)z ojcem Adasia..sama wiesz...jak kochasz, to sprobuj wybaczyc, jak nie potrafisz, to sprobuj zapomniec..o nim. Bo nigdy nie bedzie dobrze. I o jakim piciu tu piszesz! Masz Adasia, swoje slonce, swojego skarba, musisz byc dla niego! Nie niszcz siebie! Wpadaj tu czesciej, juz my cie do pionu ustawimy!:))) przytulaski
aniawa-powodzenia w USC. Ja jeszcze przed zalatwianiem wszystkich formalnosci i na sama mysl mi niedobrze. No i zdrowka zycze!
malzowi Idy- dziekuje za zyczenia
frogg- Filipkowi tez! Piekne roze:)
ida- doskonale rozumiem, u mnie ped do seksu taki sam i z takich samych powodow
a fryzjera i kosmetyczki, zazdraszczam, tez sie wybrac musze, ale musze sama o to zadbac.
ciekawe,czy moj w ogole wpadnie na to, ze dzis Dzien Kobiet:) w Portugalii nie ma tego swieta, wiec jak mu ktos w pracy nie przypomni(bo uswiadomiony zostal juz kilka lat temu) to marnie to moje swietowanie widze:)

Aniawa duzo zdroka
Elizabennett - sto lat dla Was
Idus Alicja dobrze napisala :) i dziekuje za zyczonka mezowi
Silve poamietamy, pisz jak najczesciej, co do taty Adasia, zalugujesz na pelna milosc, nie mecz sie skarbie w toksyznym zwiazku bo jak sama piszesz sil Ci juz teraz brak i checi do zycia a ono dopiero przed Toba, alkohol napewno Ci teraz nie pomoze, idzie wiosna, zycze nowych sil!!!
posypalam te potwki pudrem, zobaczymy czy pomoze,
zaczynam przezywac, ze juz zaraz do pracy wracam i dola lapie

Ostatnia edycja:
Frogg zazdroszczę mężusia. Mój dzisiaj "rzucił" nam życzenia po mojej uwadze, że wypadałoby aby to zrobił.

Monimoni trzymam kciuki za wizytę u doktora.

Ja już z powrotem. Termin zaklepany na 9 kwietnia. Teraz muszę u księdza się dogadać, bo plan chrzczenia 3 kwietnia przestał być aktualny. Najbardziej by mi pasowało 10.04. Miałabym załatwione dwie imprezy za jednym zamachem.

Helou kobietki.

OD PAWEŁKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET !!!!

U nas noc oki. Jak zwykle jedna pobudka na włożenie smoczka i jedna na amciu.
Aniawa współczuję choróbska i ciężkiej nocki.
Też chciałam chrzest 10.04 ale u nas akurat bierzmowanie jest w tym dniu.
Elizabennet wszystkiego naj.....
Sarisa głosik oddany :)
Ida podziękowania dla małża za życzonka.
My z Pawciem wybieramy się z kwiatuszkiem do babć i ciotek niech się pocieszą.
Wszystkim życzę miłego dzionka.

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet :-)

Dawidowe, co do spacerówki, to jeszcze nie używam, ale raz założyłam i oparcie można regulować. Trzeba pokombinować od tyłu (spodu) z takim metalowym drutem, który ma bodajże trzy zapadki do regulowania wysokości oparcia. Budowa tego czegoś jest podobna, jak w gondoli pod materacykiem.

Ostatnia edycja:
Margerrita na Twoim miejscu zostawiłabym je i nie posypywałabym je niczym ani nie smarowała, przynajmniej na razie, postaraj się je bardziej odsłaniać to miejsce o ile jest taka możliwość.
Silve podpisuje się pod tym co piszą dziewczyny, masz Adasia i to on powinien motywować Cię do tego żeby nie pić.

Hej!
Aniawa
Laura jak ją mierzyłam 3 tyg temu miała 64 cm, ale to może nie do końca dokładne było. W sb znowu ją zmierzę i zważę.
Dużo zdrówka Ci życzę i przespanej nocy. Może dzień nie będzie taki zły i w natłoku spraw do załatwienia nie będziesz czuła się senna. W ostateczności może odwołaj wizytę koleżanki.
Fajnie, że już termin zaklepany. Ja mam zamiar chrzciny robić 03.04 o ile uda się wtedy.
Ida za te zęby naskarżę na Ciebie mamie ;-)
Eliza wszystkiego naj dla Was! Ja ten sam rocznik co Ty :-)
Małżu Idy dziękuję za życzenia.
Strip ktoś ostatnio pisał o podobnym problemie i polecał butelki MAMbaby.
Silve trzymam kciuki, żebyś miała siłę dla Adasia uporać się ze wszystkimi problemami.
Moni trzymam kciuki za wizytę.
Kania, Aniawa, Ida współczuję nocek. Moja panna też sobie dzisiaj wcześniej pobudkę zrobiła,bo po 2.00, a następną przed 6.00.
Kasia33 ja proponowałam datę chrztu 10.04, ale mąż się skrzywił, że nie chce w rocznicę katastrofy lotniczej.

A dzisiaj śniłyście mi się. Nie wiem konkretnie które z Was, bo jedynie pamiętam Rysię, która i tak nie wyglądała jak Rysia. Byłyśmy w jakimś budynku co mi na przedszkole wyglądało i siedziałyśmy na korytarzu.

WSZYSTKIM KOBIETKOM MAŁYM I DUŻYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

reklama
a długo czekasz ?

Może źle się wyraziłam. Nie czekam a mam nadzieję, że dostanę :) Opakowanie niedawno zaczęłam, także po tym opakowaniu 7 dni przerwy no i powinien być okres, oby był.
Ja wcześniej brałam tą Azalię dla karmiących a teraz pierwsze opakowanie normalnych tabletek no i mi się zapomniało wziąć ostatnio :)

Dziewczyny kochane jesteście! Dziękuję za kciuki. Lekarz twierdzi, że to nie alergia ani AZS tylko zwykła ranka od pociągania uszka. Dostałyśmy maść przeciwzapalną i już. :) Aha no i mamy spróbować za jakiś czas z glutenem.

Do góry