frogg
Fanka BB :)
To powodzenia bo u mnie w ten sposób pranie leżało do prasowania prawie tydzień. Współczuje nockiJeszcze pranko i prasowanko ale to moze poźniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To powodzenia bo u mnie w ten sposób pranie leżało do prasowania prawie tydzień. Współczuje nockiJeszcze pranko i prasowanko ale to moze poźniej
Miłego dnia:-)To powodzenia bo u mnie w ten sposób pranie leżało do prasowania prawie tydzień. Współczuje nocki![]()
Wczoraj byliśmy na urodzinach u szwagierki i oczywiście mały dał czadu... Wujek mojego męża za bardzo się zbliżył do małego i od razu ryk
Obcy jak najdalej od niego, wystarczy dotknąć i on już w ryk. Chyba maminsynuś mi rośnie
mam nadzieję że to tylko przejściowe. I oczywiście nie obyło się bez rad - a zrób to tak i tak, tak go trzymaj a tak nie... 
Jak ja tego nie nawidzę!!! A najwięcej miała do gadania ukochana babunia mojego męża
Jak ja nie trawię tej kobiety, wtrąca się do wszytskiego, wszystko wie najlepiej 

Przypomniałam sobie w poniedziałek rano. W sumie nie minęło 12 godzin więc myśle że nic z tego nie będzie...