witam jak zwykle znad talerza z zarciem puki dziecie spi.
nocka nawet spoko bo sie obudzila o 6.00 dopiero, ale potem mnie nerwa wziela bo jak jadla o 23.00 to o 6h zjadla tylko 30!!!! polozylam spac- ale cos srednio jej sie chcialo wiec tylko czekalam az sie rozedrze. a ona tak gadala i piszczala ze szlak mnie trafial bo na cala chate nioslo, dalam smoczek (zatykacz) a ona tfuuuuuu i hihihih!! mialam nerwa jak nic. potem chwilka spokoju i obudzila sie po 8.15- nie bylam w stanie nic zrobic poza zmiana jej pieluszki i wzielam do wyra z marna nadzieja ze zasnie... lezala sobie obok mnie ogladala moja gebe i macala jej wszystkie zakatki i nagle full usmiech i haslo " KAJJJJKUUUUU" - nie wiem co znaczy

) ale przeszly mi nerwy na nia od razu

) za chwile "Keeeeejjjjjjj" -tyz nie wiem co to znaczy

)) , potem udawalam ze mam zamkniete oczy i czekalam na jej reakcje- patrzyla dosc dlugo na mnie i usnela

)) dospalysmy do 10h i dopiero o 10h wciagnela 120 mleka z kelikiem ryzowym. kurcze szok-w sumie od wczoraj 23h jadla dopiero porzadnie dzisiaj o 10h15!!! no wiec pytam: po cholere sie budzi o 6h???
poza tym moje dziecko jest nieprzecietnie ambitne...ja chce zeby sie majtala z pleckow na brzuszek, lapie ja za jedna raczke a ona mi siada!!!! noz kurna leniwa dupa z niej czy co jesli chodzi o przewroty?? coraz bardziej za to bawi sie w pelzaczka jak lezy na brzuchu-tez mam nadzieje ze sie obroci na plecki a ona sie odpycha do przodu "idzie"...
SIVLE - ja cie kojarze- wspolczucia ze tak musisz cierpiec w chorym zwiazku ale pamietaj jedno ze alkohol nie jest ucieczka! a majac dziecko po prostu o nim ZAPOMNIJ!!!!!!!!
HAPPYBETTI- wszystkiego superasnego cmok :*
MILA84- Leane jak spi z nami w sordku to my z mezem mamy 20 cm po obu stronach na spanie na boku bo panna spi jak samolot- lapy rozlozone na boki a jak sprobujesz ja "poskladac" to cie "opierdziela". no i grateczki z okazji 5
MALZU IDY - MERCIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
IDA -twoje cip cip kura mnie zabilo i mojego laptopa tez... losos wedzony wyladowal na klawiszach

pp a co do "slow" to pamietam kawal: maz chce seksu z zona i tak jedzie od tylca bez slowa a zona w koncu " moze powiedzialbys ze dwa czule slowa??" a maz " WYZEJ DUPE!". a swoja droga ja tez czuje sie czesto jak mamusia i ze temperament lozkowy ze mnei wylazl na amen... noz cholera chyba musze kupic jakies seksiarskie fatalaszki a przede wszystkim isc na diete!
Po poludniu nie ma licha- na spacer ide z mloda bo jest chyba z 20 stopni teraz i taaaaakie slonce!
no i WSZYSTKIEGO NAJ KOBIETKI Z OKAZJI NASZEGO DNIA!!