Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i nie czaję czy ona myślała że ja mlodej to do zatok aż wciskam i dopiero ciungnę czy co?!?!?!?!?! olać
zamiast powiedzieć "żona moja najukochańsza jakaś ty zabawna i tryskająca błyskotliwym humorem!!!"
no i co? no i sobie nie "potryska"
a i żali się ze go wyzywam przy "milionach" (czyt. przy was) a ja mu na to że miliony wiedzą że on mnie od "pip" też tenteges, a on że "przecież mogę pisać nieprawdę"... hmmmm, kto twierdzi że piszę nieprawdę????? no, pisać mi tu!!! jak lista będzie pusta to pokażę mojemu pajacowi
)

.no,to wzięłam,nakarmiłam ,odłożyłam z powrotem do kołyski i zasypia,ale ja juz oczy jak 5 zł i po spaniu...
.No,trudno,zrobiłam sobie kawke i siedzę jak ta głupia...
No,ale na spokojnie poodpisuję
.Ja tak miałam przy moim pierwszym,Tomirze- on "wypasione" niemowle,ja ważyłam 43 kg.Jak przyjechałm z nim na wakacje do rodzinki,to moje młodsze rodzeństwo nazywało mnie "szkieletor".Teściowa,gdy potem do niej zawitałam,po pierwsze wygoniła mnie na badania,a po drugie podjęła się opieki nad małym,tzn. całkowicie przejęła stery- wzięła go do siebie do pokoju,dawała butle,usypiała...po 2 dniach było po sprawie.Nie namawiam,sama zdecyduj,co wolisz...Ale pamiętam,jak sama czułam sie psychicznie wypompowana i sfrustrowana,jak Amelka miała taki okres,że tylko wisiała na cycku...No i ta przeprowadzka do kołyski tez m.in. dlatego,żeby budząc się w nocy nie szukała odruchowo cycka co 5 minut.Mam nadzieję,że z czasem mi sie powiedzie.A dla Ciebie ogromne przytulaski i wielki podziw- z nas wszystkich to Ty jesteś tu największa hirołka.:***
;-)
!
.Ach,te chłopyyyyy
tak trzymać :-) !o tak morze łez za nia wylałam...przyjechałam do domu wczoraj i jak zobaczyłam jaki bałagan małż zrobił przez JEDEN dzień to mnie aż coś opętało - wyszłam z małą na spacer i powiedziałam że jak wróce i nie będzie posprzątane to wywale mu rzeczy przez okno jak w reklamie ikei. A że małżyk wie że ja czasem takie głupie zagrania mam to po powrocie miałam wysprzątany na miare możliwości męża mieszkanko więc później w ramach pojednania musiał być romantyczny wieczorek i ciru - riruIda Sierpniowa napisał/a:
Alka to chyba z tesknoty za teściową poduszki moczy że jeszcze tu sie nie melduje wieczorową porąno chyba że frustrację po weekendzie na małżu wyładowuje
(Aluś, :***)

biedny małżyk
chociaż może i dobrze niech pocierpi bez bzyku bzyku i doceni swą piękną żonę
:-) a co do BB to mój kiedyś próbował czytać główny ale po paru postach Dziulencji wymiękł
i stwierdził że on chyba już woli nie wiedzieć o czym paplamy
i tylko jak widzi jak sie chichram do monitora to mruczy pod nosem : moja żona jest nienormalna :-) ale co tam 
buziole :*****