Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cieszę się, że dzisiaj tyle pozytywnych wieści z wizyt u lekarzysuper i oby tak dalej
ja byłam dzisiaj w pracy i trochę mnie zmęczył ten dzień, pytałam również o wyjście do lekarza w trakcie godzin pracy to panie w sekretariacie uznały, że muszę wziąć dzień urlopu bezpłatnego...
Dziewczyny wstałam dziś rano, patrzę w lustro, a tu zimno mi wyskoczyło. Wiecie może, czy można zoviraxu w ciąży używać czy poczekać aż samo zniknie? Chora nie jestem i kurcze 2x w życiu mi się pojawiło. Może organizm mam osłabiony przez ciążę. Oby mi się nie rozniosło tak jak za pierwszym razem. Wtedy to nie miałam pojęcia co mi się robi.
Lolisza
Dziewczyny wstałam dziś rano, patrzę w lustro, a tu zimno mi wyskoczyło. Wiecie może, czy można zoviraxu w ciąży używać czy poczekać aż samo zniknie? Chora nie jestem i kurcze 2x w życiu mi się pojawiło. Może organizm mam osłabiony przez ciążę. Oby mi się nie rozniosło tak jak za pierwszym razem. Wtedy to nie miałam pojęcia co mi się robi.