Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I jak ja mam się cieszyć tym "błogosławionym" stanem jak niedługo na Walczaka(szpital psych.) mnie zamkną?!?!?!
Też tak macie, czy to tylko ja? Czekam na pierwsze ruchy, mam nadzieję, że będę spokojniejsza jak będę czuła, że młode szaleje:-) No i może dotrze do mnie tak naprawdę, że mój brzuchol stał się domkiem małego szkraba, bo czasami jeszcze zapominam, że będę mamusią;-)Karen pozwoliłam sobie przetłumaczyć na tyle i l to zrozumiałam
Urodzony w stanie dobrym 9 punków ab gara
W pierwszej dobie zagorączkow CRP 4,22
PONIŻEJ
Krew na posiew dodatni
Mocz na posiew dodatni
wyhodowano St.......................
Leczenie dożylne Biotokrym doustnie Lacidofil
Kontrolne CRP 0,44
Morfologia krwi.........
PONIŻEJ
Kontrolny posiew z moczu i krwi ujemny
Wypisany w stanie ogólnym dobrym
tyle udało mi się odszyfrować

Masakra. Miała przyjmować od 14, ja pojechałam o 15.30 i jeszcze jej nie było. Wróciłam o 17.30 to dopiero 3 numerek wchodził a ja miałam 11. I tak siedziałam i się wściekałam, śmiałam, przeczytałam prawie całą gazetkę "m jak mama". Tragedia. Myślałam że jajo zniosę. Weszłam dopiero przed 22. Vilemo zaczne wierzyc ze wszystko sie przez net rozprzestrzenia......dzis bedac w pracy schylilam sie aby cos podniesc i poczulam taki kujacy bol w kregoslupie - odcinek ledzwiowy.....matko jedyna nie moglam sie wyprostowac.
Kurcze nic nie dzwigalam po prostu sie schylilmam i cierpie nie jest zle to znaczy jak siedze i wstaje to mnie boli jak siedze lub leze ok.......ratunku!
Juz nic nie pisze ze mne boli czy szczyka bo zaraz pol watku sie zarazi)))) A tak na powaznie dziewczyny trzymajcie sie zdrowo!!!!!!!!!!!