reklama
A ja właśnie siadłam. Firany powieszone. Już nie mam siły na nic więcej. Zresztą już 20.00
Kiedy mi ten dzień zleciał. Dogrzewam właśnie pokój na kąpanie. Kolację kiedyś też trzeba zjeść, ale jakoś nie jestem głodna.
Dawidowe to koleżanka "kokosy" w szkolnictwie musi zarabiać skoro sprząta domy.
Dobranocka jak tam ręka?
Doris a jak Twoje samopoczucie? Coś się wyjaśniło?
Makuc miałam już nie raz pytać. Z jakiej strony korzystasz do udzielania lekcji online?
Dziewczyny jak macie jakieś sprawdzone przepisy na szybkie, ale efektowne ciasto to proszę o przepis na wątku kulinarnym.

Dawidowe to koleżanka "kokosy" w szkolnictwie musi zarabiać skoro sprząta domy.
Dobranocka jak tam ręka?
Doris a jak Twoje samopoczucie? Coś się wyjaśniło?
Makuc miałam już nie raz pytać. Z jakiej strony korzystasz do udzielania lekcji online?
Dziewczyny jak macie jakieś sprawdzone przepisy na szybkie, ale efektowne ciasto to proszę o przepis na wątku kulinarnym.
makuc
Fanka BB :)
no i nadeszła pora kiedy moje dziecie smacznie spi, D. przed konsolą a ja na BB
NAT: suwaczek specjalnie dla Ciebie. co by nie było, że smutno ;-)
DAWIDOWE, NAT: przez te Wasze rozmowy o sprzątaczce tak sie rozmarzyłam, że choo choo. Kurcze tylko gdzie na to pieniądze znaleźć
:-(
E-LONA: lekcje sąprzez skypea i taki dziwaczny program co się TeamViewer zwie
na początku miałam obawy co do prowadzenia zajęć tą drogą ale powiem Ci, że i ta forma sprawdza sie idealnie, bo można z programów multimedialnych korzystać, z uczniem na jednym pliku pracować, filmiki oglądać no i dzieki kamerce wszystko widać, więc ja czasami nawet zabawy typu "pokaż co usłyszałeś" robię i jest ok.
NAT: suwaczek specjalnie dla Ciebie. co by nie było, że smutno ;-)
DAWIDOWE, NAT: przez te Wasze rozmowy o sprzątaczce tak sie rozmarzyłam, że choo choo. Kurcze tylko gdzie na to pieniądze znaleźć

E-LONA: lekcje sąprzez skypea i taki dziwaczny program co się TeamViewer zwie
makuc
Pracuję w szkole językowej (juz od 2 lat swoją drogą) która prowadzi lekcje stacjonarne i internetowe, wiec wszyskim się tzw. koordynator ds. kursów zajmuje. Bo w sumie samemu taki "biznes" prowadzić to trochę ryzykowne własnie ze względu na to, że możesz uczyć kogoś z drugiego końca Polski i potem nigdy pieniędzy za to nie dostać....
Zresztą jeżeli taka forma pracy by Cię interesowała to wpisz sobie w google "szkoły językowe prowadzące lekcje przez internet" czy coś wtym stulu i wysyłaj cv
)) ja tak robiłam
o ile dobrze pamiętam to Ty angielskiego nauczasz?
Zresztą jeżeli taka forma pracy by Cię interesowała to wpisz sobie w google "szkoły językowe prowadzące lekcje przez internet" czy coś wtym stulu i wysyłaj cv
sugar_and_spice
matka Króla
O matko, a co można robic tyle w Tesco???dzieńdoberek. Oli wytrzymał 3,5 godziny w Tesco
Padam z nóg!
Wpadam zameldowac, że dzień mieliśmy piękny i miły. Życzę dobrej i spokojnej nocy.
Jakieś fotki wrzuciłam na zamknięty :-)
R
rysia85
Gość
Dzisiaj cały dzień sprzątałam,więc dzień upłynął pracowicie a teraz melduje że mimo tego iż chętnie posiedziałabym na forum to uciekam na wieczór panieński kumpeli (przyjeżdżają po mnie o 21) Idziemy na disco...kurcze jak ja zobaczę tyle ludzi na raz to zwariuje bo ostatnio przyzwyczajona jestem do ciszy i spokoju (no i mojego ulubinego dresu):-)Miłego wieczorka Kobietki i do usłyszenia jutro:-)
makuc
szukaj, szukajMakuc dobrze pamietasz. Chyba sie rozejrze za taka praca![]()
hehe właśnie EFA: 3,5h w Tesco?
RYSIA: miłej zabawy. Zazdraszczam.
reklama
Kania78
...
Witam wieczorową porą, dzień minął szybko i aktywnie, nogi włażą mi do ...., poza sprzątaniem, praniem, gotowaniem i wyjściem na spacer nic ciekawego się nie działo.
Oliwka już śpi, u sąsiada za ścianą impreza więc drą się na maxa wrrrrrrrrrrrrrrr, chyba położę się szybciej niż myślałam.
Aniawa, Rysia udanej imprezki a całej reszcie spokojnego wieczoru i przespanej nocy.
Oliwka już śpi, u sąsiada za ścianą impreza więc drą się na maxa wrrrrrrrrrrrrrrr, chyba położę się szybciej niż myślałam.
Aniawa, Rysia udanej imprezki a całej reszcie spokojnego wieczoru i przespanej nocy.