• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

DIULKA: gratulacje utraty kg:)
p.s to nie krem, to botoks :cool2:

EMIŚ: dzisiaj jakiś "dzień z Tesco" jest chyba. Ja byłam, EFA, Ty... ciekawe kto jeszcze?:] no i Tobie też gratuluję wyzbycia się tłuszczyku!
ROXI: a ja dalej nie czaju co to za "TO" miejsce :(
FROGG: jak w pracy? nastoje już lepsze? a o opdziale obowiązków porozmawiajcie i to koniecznie!

Ostatnia edycja:
reklama
Aha, mama moja stwierdziła,że baaardzo widać,że schudłam. Najbardziej po udach i pupie. Wierzę jej, bo ona zawsze umiała mi powiedzieć prawdę-za co ją bardzo cenię.
Muszę tylko kupić sobie inną wagę,bo mam starą(taką nie-elektroniczną) i wiem,że oszukuje(sprawdzone). Może w poniedziałek pojadę do tesco,bo są tam wagi za 30 zł(a dzisiaj zapomniałam kupić).

EMILIAB- ja tez mam mame ktora po mnie jedzie ostro jak utyje za duzo tak jak po tych cerazette zakichanych. teraz moje spodnie niegdys obcisle jak diabli,na kantke bez elastanu teraz na udach dupie i nad kolanami wisza doslownie:)))) w pasie tez luz jak szlak. cycki mi tez schudly ale jeszcze duzo mam do zrzucenia! teraz pewnie nabiore ze 3 kilo jak przyjedzie tata i przyjaciolka. wiadomo bedzie wyzerka polskie piwko i w ogole jeden dzien tzn wtorek bede pijana pod stolem lezec.to wiem na bank.a co do wagi to u mojej mamy wazylam duzo wiecej niz u lekarza -nieelektorniczna waga.
DIULKA: gratulacje utraty kg:)
p.s to nie krem, to lifting plus botoks :cool2:

szalencu ziolami parsknelam na ekran!!!

ROXI: a ja dalej nie czaju co to za "TO" miejsce :(
nie moge napisać bo małż Idy się zczai ;-)
a tak wogóle to po botoksie mi się bardziej podobasz :-D

Dziulka
, super że waga tak poszła w dół, no i najwazniejsze, że się dobrze z tym czujesz :tak: Moja mama też zawsze mi powie czy za dużo mam w pasie czy nie, no a teraz zachwyca się moja nową pociązową figurą, a ja musze się do siebie przyzwyczaić :zawstydzona/y:

no a od dzisiaj mam jeszcze nowy look w postaci fryzurki, ponad połowe włosów zostawiłam w salonie fryzjerskim :cool2:

Dorisku
, a jak tam u ciebie ? daj znać chociaz czy coś troszke lepie jest bo się martwie! Wybrałaś się dzisiaj do fryzjera ? może to troszke poprawiło humor:blink:

Ostatnia edycja:
DAWIDOWE ja wstałam dokończyć, wykąpałam się i dlatego dopiero teraz jestem.
E-LONA w szkolnictwie można zarobić "kokosy", wiem coś o tym... :-/
RYSIA mam nadzieję, że się dobrze bawisz :-) a ten tekst z zobaczeniem tylu ludzi na raz i dresem to do mnie też pasuje ;-) tylko, że ja na panieński nie idę ;-) zresztą ja akurat panieńskich nie lubię.
KROMA m.in. mój taki duży, ale mąż by wolał, żeby w nogę grał, a nie w kosza ;-) a na sprzątanie to i mi szkoda czasu, więc rzadko to robię ;-) ja to porządku nikomu nie zazdroszczę, ale tym, które lubią sprzątać to zazdroszczę...
FROGG koniecznie sprowadź męża na ziemię!!!
ROXANNKA, IDA to witajcie w klubie żon niespostrzegawczych mężów ;-) mój nie zauważył, że zmieniłam okulary, mimo iż wiedział, że mam zmienić...
kurcze, cały czas mi chodzi po głowie kto może mieszkać koło NICE jeśli nie Ty ROXANNKA ;-)
MARGERRITA wiedziałam, że nie będzie źle u Ciebie :-)
DZIULKA gratki!
EMILIAB dobry masz układ z mamą :-) w sumię za kasę to i ja mogłabym sprzątać ;-) ale póki co to ja mojej mamie płacić powinnam ;-)
aha i moja mamusia też z tych co prawdę mówią odnośnie wagi :-)

no i dobrnęłam do końca i chyba się też położę. po moim wczorajszym odczytaniu listy jakoś niewiele się odezwało ;-/

No wiec sie odzywam, Natus, zeby nie bylo :-) Zreszta widzialas mnie na pobocznych dzisiaj. Ja nie pisalam, bo czasu znowu brak. Dzisiaj sie tez wzielam za sprzatanie, bo przeciez Wielkanoc za progiem a u mnie wszystko w proszku. Ja tez lubie Wielkanoc i wlasnie mi smutno, ze nie moge isc z Adasiem do kosciola ze swieconka i nikt nie rozumie dzielenia sie jajkiem, nie mam na czym barszczu ugotowac i w ogole do kitu :baffled:
Wolne mam tylko w Wielki Piatek. Poniedzialek jest normalnym dniem pracy tutaj.

Idus, ja bym Ci bardzo chetnie nagrala tych "Chirurgow" i przeslala plytke, tylko nawet musze obczaic czy to sie w ogole na plytke da nagrac. Bo moja kablowka nagrywa w telewizorku i potem sie to oglada na osobnym kanale "Recorded TV". Jesli chodzi o numer odcinka, to szczerze mowiac, nie wiem, tutaj chyba nie podaja numerow, albo slepa jestem. W "Info" tylko sprawdzam kiedy odcinek wyswietlany po raz pierwszy "first aired" i dzieki temu wiem czy nowy czy nie. Teraz leci wlasnie najnowszy sezon. Jak mi powiesz co sie dzialo w tym ostatnim, ktory juz widzialas, to Ci powiem czy to nowszy ;-)
Alicja, wybacz, ze przypisalam Idzie Twoje powiedzonko :blink:, "tiru-riru" mi sie bardzo podoba - pomylka chyba dlatego, ze Ida go tak czesto uzywa :-D

Poza tym to mam nadzieje, ze jakos lepiej bedzie dziewczynki, bo widze ze tyle sie przykrych rzeczy dzieje.
I jeszcze a propos oparzen mam dajacych mleczko w nocy - jesli moge niesmialo sie wtracic - czemu trzymacie taka goraca wode w tych termosach? Ja tez uzywam termosu w dzien, zeby woda przegotowana ciepla stala i mam dwa, w jednym troche cieplejsza a w drugim staram sie zeby woda wlasnie taka tylko ciepla byla. A w ogole na nocne karmienie to chyba bym tez ciepla wode odmierzyla tyle ile robie w butli, zeby nie musiec sleczec i mierzyc. Bo ja to wlasnie tak wlewam, dolewam, odlewam i tak w kolko....w nocy by mnie chyba trafilo z tym....

Frogg, skad ja to znam. Kiedys tez liczylam, ze malzonek sam bedzie wiedzial co jest do zrobienia w domu, ale gdzie tam. Sie w koncu przemoglam i teraz wydaje instrukcje, co nalezy zrobic i jak. On w sumie tak lepiej tez "chodzi", bo sam to sie tak tylko placze i nigdy nic nie zrobi. Zaraz usiadzie przed tv albo kompem i tak mu zleci. Mysle wiec, ze Ty tez lepiej wyjdziesz jak konkretnie zlecisz robote.... no chyba ze Twoj maz jest inny...chociaz malo takich znam...czy w ogole? :-D

reklama
Witam sie ... chyba jako pierwsza :szok:

Mam nadzieje ze w ten niedzielny poranek wszyscy jeszcze smacznie spia :-)

U mnie noce ostatnio beznadziejne :-( Maz pół nocy przesiedział z małym a teraz ja od 5 sie nim zajmuje, a malz odsypia. sory za brak polskich znakow ale pisze jedna reka :baffled:

dawidowe, nie zawsydzaj mnie prosze :zawstydzona/y:

natolin, no to chyba bedziesz musiała zrobic jakies dochodzenie :-D;-)

no dobra jak już sie wyspałyscie to wstawajcie bo ca ja tu bede tak sama siedzieć :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry