reklama

Październikowe Mamy 2010

malutka- może próbuje na tobie wymusić, mój tak robi jak go kładę do łóżeczka, ale ja się nie daję, poryczy z parę minut i śpi. Przejdzie mu, sprawdza twoją wytrzymałość.
kania- może jej więcej rośnie na raz ząbków, moja Olka płakała dopiero teraz jak jej szły tylne, z dziećmi różnie, jedne płaczą inne nie, oby szybko jej przeszło to bolesne ząbkowanie. Szkoda, jak malucha coś boli. Szybko ci laktacja zeszła, ja jeszcze mam odrobinę mleka, a odstawiłam ponad dwa tyg. temu.
sheeney- szkoda, że się tak z Ojcem poukładało, czy tylko faceci kłócą się ze swoimi córkami, matki są chyba bardziej empatyczne. Dobrze, że się wnukiem interesuje. Bo mój Ojciec nawet nie wie jak wnuk ma na imię, tylko wnuczkę pamięta.
cass- oby wszystko się ułożyło i zdrówka dla maluszka :)
dawidowe- to sobie humor poprawiłaś, mój Mąż tak ma lubi sobie wydać na ciuszki i już mu lepiej, ja muszę książkę kupić i przeczytać i wtedy mi lepiej. A ja też nie jestem wylewna, i nie lubię się ściskać z ludźmi i całować.

a ja tak się zaczytałam że na Orbitreku spędziłam 42 minuty aż mnie łydki bolą.

https://www.babyboom.pl/forum/members/sheeney-76084.html

reklama
kroma ja juz nie wchodzi na empik bo jak ostanio weszłam to kupiłam około 15 ksiazek. Teraz bede je czytac w drodze do pracy. Dla mnie najlepszy sklep to ksiegarnia i duzo bym chiała miec. Czasem twierdze ze praca w bibiotece to fajna praca.

dawidowe- tylko, żeby w bibliotekach mieli jakieś nowości, u nas w Gorzowie to licho, a jak coś jest to kolejki. W księgarni to dobra sprawa, ale samemu założyć, bo na etacie to kiepsko płacą. Mój mąż mówi że mi się nie opłaca kupować książek, bo za szybko czytam, ale 15 jeszcze nie kupowałam na raz, co najwyżej 5. Ty to mol książkowy, a mówią, że od czytania mózg lepiej pracuje, a mój ciągle szwankuje :)

widzisz i widać jak mi mózg szwankuje ty piszesz o księgarni a ja o bibliotece :)

Ostatnia edycja:
kroma ostanio mam zastój bo wypozyczyłam dwie ksiazki i zapłaciłam kare bo miesiac przetrzymałam dwie i nie przeczytałam. ech. Nie nie ja nie kupuje czesto ksiazek bo mnie nie stac. Ksiazki sa drogie a mowie ze polskie społeczentwo nie czyta tylko za co ma czytac. A u mnie biblioteki fajnie działaja i maja duzo nowosci. Burmistrz gminy moich rodziców czyli tam gdzie mieszkałam 26 lat robi sore dofinansowanie a ta koło mnie wprowadizłą kary i za to kupuje nowosci.

a ja właśnie wyeksmitowałam małą do kuchni i stojącego tam łóżeczka turystycznego (jeszcze raz dziękuje ladygab i aniawie za pomoc :*) testujemy je przed majowym bo wybywamy na dłużej w "dzicz" ;-) jak na razie dobrze jest, kręci sie i mości sobie gniazdko ;-) . nasza Isia sie przyzwyczaiła że wtula sie w bok łóżeczka a tu zonk, bo ścianka łóżeczka sie jej rozciąga :-) oho cisza sie zrobiła..czyżby obyło sie bez awantury?

moj tez usnal po pol godzinie kokoszenia... ale za to wciagnal........ 180 ml kaszki bananowej i 120 ml mleka... razem 300 ml... szok, ale dzisiaj w dzien tylko 3 razy po 100 zjadl wiec niech mu bedzie... cos chyba przez te zeby mniejsze porcje je..

reklama
DOBRANOCKA to chyba mój mąż nie rasowy ojciec, bo on zawsze o córce gadał, na szczęście poszło po mojej myśli, bo po tej "przygodzie" z porodem by mi było żal, że najprawdopodobniej nie będę mieć już upragnionego syna
a co do ubranek to ja też mam spodenek na jeden rozmiar ze 20 albo i więcej, ale ja to z tych co uważają, że zawsze się coś przyda
a tak w ogóle to zdawaj nam więcej relacji z przebiegu ciąży :-)
CASS przytulam

aha, współczuję Wam dziewczyny przeżyć z ojcami, ja mam CUUDOOWNEGO Tatę, więc nie umiem tego zrozumieć...
KASIS i jak w pracy? jak Błażejek? z kim jest?
DAWIDOWE to dawaj szybko znać jak już będziesz coś wiedzieć, bo normalnie nawet ja się stresuję kiedy się spotkacie w końcu ;-)
STRIP Ty to masz żarłoczka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry