DZIULKA78
uzalezniona od BB
hej Dziewczeta. przyznam sie szczerze ze Was podczytuje,ale jakos nigdy nie potrafie sie wtracic:-(
My w Swieta chrzcilismy Mala tzn ksiadz ja chrzcilgrzeczna byla jak nie Ona;-)
rysia jak wysylasz tak te desperadosy to i ja poprosze
gratulujemy pierwszych zebolow:-) my jeszcze w oczekiwaniu ale dziasla napuchniete biale ale nic konkretnego nie idziew sumie napuchniete sa juz jakis czas...echhh....
no to jak Leane ma dziaselka rozpulchnione od dawna miejscami biale i nadal zero zeboli. pisz czesciej z nami
a co do majówki to jutro przylatuje do nas teściowa na swojej ogromniastej,strasznej,upiornej miotle i zostaje najprawdopodobniej do wtorku!!!!!dlatego zrobiłam sobie już zapas pifffka bo na trzeźwo to ja jej nie zniosę
módlcie się za mnie bym po tej "przyjemnej i długo wyczekiwanej" wizycie nie trafila do wariatkowa;-)
pamietaj ze zlego szlak nie trafi hahah
Wybaczcie kochane, ze ja tylko na sekundkę, ale muszę przez weekend stworzyć kolejny rozdział swojej pracy mgrWięc jestem, ale jakby mnie nie było
Dzisiaj byłyśmy na ostatnim już badaniu słuchu :-):-) Wszystko jest OK - Daria pięknie słyszy :-):-) Wymienili jej w końcu naklejkę w książeczce zdrowiaAle się cieszę :-):-) W końcu tak porządnie spadł mi kamień z serca :-)
Spadam się kąpać i ponownie zasiadam do kompa w celu "tworzenia"Mam nadzieję, że tym razem otworzę worda, a nie bb
![]()
super wiesci!! i trzymam kciuki za pracke mgr
ROXI: mnie Pipa tez wbiła w fotel. To imie znaczy się![]()
ja tez padlam jak to przeczytalam
grzeczna byla jak nie Ona;-)
w sumie napuchniete sa juz jakis czas...echhh....
dlatego zrobiłam sobie już zapas pifffka bo na trzeźwo to ja jej nie zniosę

.
.

.Oczywiście gratki dla Iki i Tomas:-)