reklama

Październikowe Mamy 2010

Cass super że z Majeczką jest ok:-)
Gosia91 mój Miłosz od jakiś 2 tyg.siedzi sam....a co do faceta to nie złość się...te typy tak mają że często zawodzą i trzeba nauczyć się z tym żyć;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jej moja tez by już mogla ale Ona jest Len w tatusia:)
z miesiac temu to sama i glowe czesto podnosila i jak ja za raczki trzymalam to siadala a teraz daj spokoj ja ja za rece a ta dupsko do gory i w smiech:-)jak bylam z nia u lekarza to przebadala ja i chciala ja za raczki podniesc a te jak zaczela sie hahac....echhh...szkoda gadac lekarka stwierdzila ze nygusowata jest....jak ja sama posadze to chwile posiedzi bo potem na boczki sie przewraca.....rysia ja mam wrazenie ze nigdy nie zrozumiem tego chlopa mojego durnego a co dopiero nauczyc sie z tym xyc:-D

A ja bez siły na czytanie i pisanie witam się znad filiżaneczki soku żurawinowego. Gardło strasznie zawalone 6-ty już dzień, od dwóch dni biorę antybiotyk - nas szczęście taki, przy którym mogę karmić. Czuję się strasznie chora, nic mi się nie chce, więc wpadnę na forum, jak już się lepiej poczuję, czy coś...

Aaaa i gratki dla małej_mi oraz wczorajszych mamuś suwaczkowych

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Mała_mi,Ika Tomas gratulacje suwaczkowe!
Efcia wracja szybciutko do zdrowia:*

ja właśnie wczorajszy zapas reddsow kończę. Alutek wypięła się na cycka, więc topię smutki "w butelce wódki" :rofl2:

Tak od rana? Oj to wielkie muszą być te smutki...

Ja korzystam z chwili,kiedy nikogo(oprócz Franka) nie ma. Mój mąż wczoraj się wkurzył,że tyle siedzę przy kompie. Ja mu mówię,że dla mnie to jest forma relaksu. On na to,żebym "w ramach relaksu"coś posprzątała. Tylko nie sprecyzował,co mam posprzątać(bo nie może się do niczego przyczepić).Faceci są zdecydowanie z innej planety:tak:.

Miłego weekendu! Buźka

EMIŚ: eee tam od rana. 13 już:)))) co do facetów to popieram, sa z innej planety i na dodatek mówią innym językiem niz my. ech... poza tym fajny relax sobie Twój mężczyzna wymyślił. Trzeba mu bylo powiedzieć, żeby sam sie tak w ramach czasu wolnego relaxował :D :P

Ostatnia edycja:
nooo widzę, że nie tylko ja się alkoholowo raczę dzisiaj:) a i pozazdrościlam dziewczynom wczorajszych slodyczy, więc teraz i czekoladowe zaległości nadrabiam. Jak szaleć to szaleć aaa co :D

no i ja witam w klubie %% się...co jak co,ale u mnie to nawet wskazane dla zdrowotności psychicznej znieczulić się choć trochę przed najazdem ropuchy;-)i do tego ni chu chu nie mogę dogadać się ze swoim facetem (też się z nim umówiłam na zakupy ok.południa i do tej pory nie wrócił) i jestem zdania że jesli faceci są z marsa to niech tam kur.wa wracają....:wściekła/y:bo ja mam dosyć tych chłopów na ziemi:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nooo widzę, że nie tylko ja się alkoholowo raczę dzisiaj:) a i pozazdrościlam dziewczynom wczorajszych slodyczy, więc teraz i czekoladowe zaległości nadrabiam. Jak szaleć to szaleć aaa co :D

Ja po prostu się wprawiam bo na 18 jedziemy na grilla do koleżanki. Lenka z dziadkami zostanie to my się odstresujemy bo ostatnio ciągle coś załatwiamy z tym mieszkaniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry