kroma
Fanka BB :)
witam, laski ja bym chciała was poczytać, może jeszcze nadrobię, ale zaraz wybywam i mam zajęty weekend więc będę do tyłu, ale oby wszystkim pogoda dopisała i żeby dzieciaki spały i się radowały.
dziulka- teraz już kapuję, a mała jak śpi na zawołanie to super, mi by się takie dziecko przydało.
cass - i po wszystkim, dobrze, ze to ta słynna trzydniówka, w końcu dziecko wesołe i mamie lepiej
daa- no to super, że wszystko dobrze z uszkami.
elona a my nie mamy Cara, a szkoda
rysia i Idusia- a moja teściowa jest cool, chyba u mnie mąż bardziej nie lubi jak moja mama przyjeżdża
mała mi- gratulujemy
Alicja- ty to prawdziwa z Krainy czarów, umiesz humor poprawić, ciekawa jestem jaka jesteś na żywo, chyba dobra dusza z ciebie jest. A ty z jakich terenów? Miłej Majówki
Ntolin- to powinna detektywem zostać
Ty to masz spostrzegawczość, mi by się przydał taki mózg.
Roxannka- miłego kosmetykowania
dziulka- teraz już kapuję, a mała jak śpi na zawołanie to super, mi by się takie dziecko przydało.
cass - i po wszystkim, dobrze, ze to ta słynna trzydniówka, w końcu dziecko wesołe i mamie lepiej
daa- no to super, że wszystko dobrze z uszkami.
elona a my nie mamy Cara, a szkoda
rysia i Idusia- a moja teściowa jest cool, chyba u mnie mąż bardziej nie lubi jak moja mama przyjeżdża
mała mi- gratulujemy
Alicja- ty to prawdziwa z Krainy czarów, umiesz humor poprawić, ciekawa jestem jaka jesteś na żywo, chyba dobra dusza z ciebie jest. A ty z jakich terenów? Miłej Majówki
Ntolin- to powinna detektywem zostać
Roxannka- miłego kosmetykowania

;-)
) to Szymon na pewno będzie na liście imion

od Kubusia wymiata Ada (ten Szpak działa mi na nerwy w stopniu ZNACZNYM!!!delikatnie mówiąc...), z zespołów jak dla mnie Dziewczyny są the best!!! strip, pamiętam że twoja qmpela (ponawiam pytanie: która to z nich???) śpiewa w Sweet Rebels, ale brakuje mi w ich teamie jakiegoś mocniejszego głosu, takiego który "przycisnąłby" w odpowiednim momencie, a tak to jakieś mdłe momentami jest... brak "fire'a" jak dla mnie... i możecie się śmiać ale Gienek Loska i ten jego samczy głos powalają mnie po prostu!!! facet ma tyle testosteronu że wymiękam
w ogóle to lubię tego qmpla męża, tylko jego żona zawsze mi się taka sztywniara wydawała, ale chyba jednak to takie "królewskie wychowanie" a nie wyrachowanie czy cuś, bo ona ma taki sposób bycia że we wszystkim full elegancji - rozumiecie o co chodzi? a ja lepiej się czuję w "luźnym" towarzystwie

Myślałam, że z nerwów nie zasnę przez sporą część nocy, ale na szczęście zmęczenie wzięło górę i padłam. Rano, po 5:00 obudził mnie młody kręcąc się w łóżeczku. Wtedy dopiero zorientowałam się, że moje dziecię nie dostało nocnej butli. Zatankował i pospał do 6:30. Ehh, z wczorajszych nerwów odechciało mi się dzisiaj świętowania urodzin mojego P. Rano nie odzywałam się, chociaż zagadywał. Zapewne po południu wróci temat wyjścia z okazji jego jutrzejszego święta. Będzie się musiał sporo namęczyć, żeby mi przeszło, bo póki co nie mam ochoty nigdzie iść ani dziś ani jutro.
ale nadrabiam ale co z tego ze czasem nie wiem jak sie "wciąć"
ja mu dam jak wróci