reklama

Październikowe Mamy 2010

królewny (czyt.kurewny) jeszcze nie ma...powiedzcie mi jaki jest sens w przyjeździe na noc...nosz kurna będzie siedziała i zrzędziła do późnej nocy:wściekła/y::wściekła/y:Dobra basta z marudzeniem...nie będę was tu już zadręczać:-)

reklama
Hejka

U Nas pogoda do kitu, albo leje albo duchota że nie ma czym oddychać.
Spacer ż Oliwką opuściłam już drugi dzień, nadal paskudnie kaszle, z nosa już tak się nie leje :-(, mnie też niczego nie brakuje...
Wy wychodzicie ze swoimi maluszkami jak są przeziębione?
Impreza balonowa w toku mimo paskudnej aury a mnie nawet się nie chce tam iść zobaczyć...
Dziś też podrinkuję, zakupiłam już tonik, w zamrażarce mrozi się Ouzo :-)
Wczoraj winko, dziś vodka a jutro hmmmm

Rysia85, Sheeney gratulacje zęba :-)
Rysia współczuje weekendowania z teściową i nocki.
Kasis, Malutka80 trzymajcie się, będzie dobrze:-)
Alicja udanej majówki.
Ida udanego grillowania.
Cass dobrze, że już po wszystkim !!!
Daaa to dobrze, że wynik badania pomyślny.
Ika, Thoms, Mała_mi gratki suwaczkowe dla Was i Waszych pociech :-)
Natolin uśmiechnij się choć troszkę, przytulam mocno, apropo desperadosa to też lubię :-) drinki z tonikiem ale najbardziej to wino :-)
Gosia91 moja też siedzi, podnosi się też ale od niedawna.
Efa zdróweczka życzę !!!
Makuc tak wcześnie zaczynasz? ooo widzę że nie tylko Ty heh
Emiliab to może On posprząta w ramach relaksu ?

Jezu z ja juz powinnam dostac @a nie dostalam:szok: w ciazy nie jestem...napewno...nie wiem o co chodzi:wściekła/y:...
rysia hehe ja tez tak mialam ze swoja tesciowka ale do czasu... minelo mi,a teraz nawet potrafie zatesknic jak jej dlugo nie widze:-D
dawidowie i codziennie takie pobudki o 5????:szok:

Czytam sobie o waszych winkach, desperadosikach, drinkach i... też mi się zachciało. Ciągle jestem zła na małża. Wpadłam dzisiaj do P. do pracy i co zobaczyłam? PIWO!!! Nie dalej jak rano była awantura a ten znowu sobie dzień umila. Wkur... kazałam mu przyjechać o 18:00. Oczywiście nie dotarł, bo i po co :wściekła/y: Lepiej w robocie siedzieć niż w domu z żoną i dzieckiem. Ehh, przegina od jakiegoś czasu i zdaje się muszę solidnie go wyprostować. Że też te chłopy muszą być takie głupie! W ramach odreagowania zaraz do was dołączę i napiję się czegokolwiek. Nawet nie wiem co mam poza zwykłym piwem, którego nie lubię.

Gosia ja miałam dostać @ w środę a dostałam wczoraj. Ciekawe kiedy wszystko mi się ureguluje.

Kania mój ma katar od trzech tygodni, chrypkę drugi tydzień, ale ciągle wychodzimy. Nawet pediatra nam kazała przy katarku. Oczywiście musi być ładna pogoda, żeby malucha dodatkowo nie przewiało.

no aniawa jestem za iż najwyższa pora postawić męża do pionu...co jak co ale dzisiaj jestem tak cięta na facetów że każdego bym z chęcią wytresowała i spionizowała;-)
a teraz zagadka dnia:gdzie jest syncio z mamusią???
odp.kur.wa na zakupach...a jak ja go prosiłam by się ze mną wybrał do sklepu to się nie doczekałam:wściekła/y::wściekła/y:najlepsze to to że później jeszcze czeka ich ok.godz drogi by dojechać do nas więc będą pewnie na 22.00. Jeśli zaraz nie eksploduje z wściekłości to ja ich kurna napewno "milutko" ugoszczę:wściekła/y:

Oj rysia, skąd ja znam takie zachowania. Co prawda mój P. za swoją mamusią nie przepada, widuje ją rzadziej niż ja, ale za to jego braciszek... Normalnie jego guru!!! Co tamten powie, mój robi. Jak jakieś cielę, zero własnego rozumu! Stary a głupi jak but! Wolę się nie rozpisywać, bo zaraz zacznę mięchem rzucać.
Idę się kąpać i przynieść coś do picia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry