reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja z moja łobuziara troche sie wsciekalam i tak mowie no chodz do mamy chodz dalam jej rece a ta zlapala i juz siedzi mama mowi a sprobuj Jej puscic palce ja patrze a ta sama:szok: troche Wam zazdroszcze ale nic nie poradze ze mam dziecko Nyguska:) moja to wogole na brzuchu nie chce tzn przekreca sie ale zeby polezec dluzej to niee
mezaa jeszcze nie ma siedze sama i zamulam Ami spi od 1.5 godz...echhh....ciiichutko tu u Was Mamuski:sorry2:
zazdroszcze okresu!!! tez juz chce nie wiem co mi sie poje*alo z cyklem.Bola mnie plecy i cycki zaczynaja...pewnie lada dzien...mam nadzieje.:eek:

no laseczka, nic sie nei martw bo niektore dzieci z bb juz dawno sie "walcuja po podlodze" , raczkuja a moja ma to w dupie centralnie. ona sie rozwija intelektualnie w tej chwili jak widze. bardzo szybko trybi do czego ktora zabawka i ma pamiec jak diabli bo bez przypominania ona wie ze do dziurek w mikserze (zabawka rzecz jasna) mama wklada formy a ona popycha i jak daje jej mikser bez form w dziurach to ona sie wkurza bo ona juz wie ze te formy sie wpycha do srodka. jak klade na brzuchu to polezy ale zaraz majta sie na plecki w sekudne myk i juz. w druga coraz lepiej pod warunkiem ze moja komorka jest blisko bo tam jest "dzidzius"-czyli fotka na tapecie.a co do okresu.... fajnie bylo bez.

gosia91 jeszcze bedziesz teskniła za tym spokojnym lezeniem. Ja juz nie mam sił co minute wstawac 100 raz bo niunia sobie musi wstac i postac troche a ja sie boje ze sie uderzy. Chyba sobie krzesełko doniose przy łózeczku bo mi sie juz tak wstawac z fotela nie chce albo stac. A ten pierun nic sie nie meczy. Tak wiec lada chwila i zobaczysz
no wlasnie...nieraz maz mowi: kurde moglaby juz chodzic i sama sie zabawic troche, a ja mowie ze jak zacznie chodzic to dopiero bedzie pilnowanie. cihobiegi zapierdalajki na nogi i biegusiem za dzieckiem bo bedzie latac wszedzie i na miejscu nei usiadzie.

reklama
i bede tesknila za tym tuli luli Amelci echmmm...ale sama sie zabawki(chociaz teraz tez to robi)no nie wiem ale jakos bym tak chciala juz... masz racje fajnie bylo bez ale w lutym mialam w marcu tez a w kwietniu nie... i tak jakos wolalabym juz miec!!! w ciazy nie jestem ale cos sie stresuje....podobno to normalne? nie wiem nigdy dzieci nie mialam to moj "pierwszy raz":-D

moze to nie jest czas i miejsce,ale tak jakoś zżyłam sie z Wami, chciałabym tylko powiedzieć,że moja mama jest umierająca, dziękuje Wam za wsparcie i za zainteresowanie kilu z Was przede mną ciężkie chwile.

Moja do momentu az sama nie zaczeła sie przewracac na brzuch to nienawidziła lezenia na nim. Wiec specjalnie nie kładłam jej na brzuch. Jak sie przekreciła to nagoniła lezenie bo wtedy juz tylko był brzuch. Ja wychodze z załozenia ze musi sama do wszystkiego dojrzec. Mojej nigdy nie stawiałam na nozkach nigdy nie sadzałam i nie przekrecałam. Nigdy palca tez nie dawałam. Ona juz tak ma jak cos jej raz wyjdzie to potem tydzien robi to po 1000 razy. Jak sie znudzi to kombinuje cos nowego. Teraz by mogła pomyslec nad mowieniem mama bo jak narazie słowo mama jest tak smieszne jak najlepszy dowcip swiata.

Kasis trzymaj sie . Przykro miz twojego powodu.

KASIS- wspolczuje bardzo. spedzaj jak najwiecej czasu z mama, olej wszystko poza dzieckiem, przytulaj ja mow jak bardzo kochasz.tego ona teraz na pewno potrzebuje. wczoraj na bb czytalam -jakas forumowiczka pisala-ze jej mama tez jest blisko konca:(((( serio:poplakalam sie bo neiraz z moja sie pokloce ostro, wydre sie albo ona na mnie o nic w sumie a jak czytam takei rzeczy tio od razu bym wyla ile mozna stracic w zyciu:(((((((((((

DAWIDWE- co do gadania to mamy nie uslyszalam jeszcze, za to OGGIE ciagle i wczoraj przy mojej mamie Leane powiedziala przy zabawie "kurrrrde" a w aucie kiedys wypsnelo sie jej "kulwa" jak byla strasznie zmeczona. ale to chyba raczej nieswiadomie. puki co jej jedynym slowem to jest oggie.

Kasis przytulam.

Dawidowe moja córcia taka była. Też powtarzała do znudzenia, póki się nie nauczyła. Robiła tak ze wszystkim- raczkowanie, chodzenie, mówienie. W związku z tym wszystko robiła dość szybko, perfekcyjnie. Do tej pory taka jest, chociaż często już się jej nie chce. Młody za to 100% leniuch. Po co się samemu podnieść, przewrócić, przesunąć skoro mama może pomóc. Ehh, przeraża mnie co będzie dalej...

melduje sie jak to okreslila happybeti z kurzego posterunku.emyu.. mlody obudzil sie z godzine temu z placzem, nie chcial pic mleka, ani herbatki i puscil na siebie malego pawika wiec przebralam i wtedy zauwazylam ze ma mega twardy brzuch i napiety. teraz moje pytanie: czy to moze byc od herbatki mellisa jablko w ktorej koperek jest? czy to wina nie robienia kupki, ale robil przedwczoraj po poludniu wiec nawet dwa dni nei minely... a przedwczoraj konkretna spora zrobil i to 3 razy. plakac mi sie chcialo ze moj zuczek sie meczy tak. do tego nie spalam pol nocy ze zlosci na A. do kitu.

kassis z mojej strony wielkie przytulasy, bo wirtualnie tylko tylemoge zrobic. latwo mowic, ale powinnas byc silna teraz dla swojej mamy, niech ona ma w Tobie wsparcie, wszelkie inne sprawy oprocz dziecka i mamy twojej sa teraz nieistotne. daj jej tyle ciepla, milosci i radosci w tych ostsatnich chwilach ile tylko zdolasz. sercem jestem z Toba, jesli nie spotkamy sie za czesto na forum, pamietaj, ze wspiramy Cie i myslimy o Tobie.

reklama
Dzień dobry- dzis Strip mnie ubiegła:-p.Nie to,żebym spała....:-(- Amelka nadal czaduje,więc nie miałam kiedy siąść do kompa....My znów całą rodziną od 4.30 na nogach...Boże...niech te zęby już wreszcie jej wyjdą,bo serce się kraje,jak sie patrzy,jak się maleństwo męczy...Po Dentinoxie i Ibumie dla dzieci (gorączka 39.2)-chwila spokoju,a potem znów ryyyk...a przecież nie mogę jej tym faszerować co chwilę...:-(
Wczoraj pisałyście o tylu ciekawych i ważnych rzeczach,ale dziś nie jestem w stanie odpowiedzieć ,nie mam czasu ...Tylko najważniejsze...
Kasis,przytulam mocno- dziewczyny mają rację- zostaw wszystko i bądź z Mamą ,na ile możesz,bo zdaję sobie sprawę,że z maluszkiem nie możesz byc tak długo,jakbyś chciała...Kochana,nie wiem,co mogę powiedzieć...słowa są zbyt małe....
Strip ,to nie na tym wątku była dyskusja,ale ja myśle jak dziewczyny- on przegina i nie pozwalaj dłużej na to....Biedny Wojtuś....
Natuś...:***- Ty za wrażliwa jesteś ...Takim ludziom ciężko na tym świecie....Przytulam...
Dziś pół roczku kończy Patryczek
a siedem mcy Oluś
Roxannka,Efa- Wszystkiego najlepszego Dla Was i synków:-):-):tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry