witam porannie.
NATOLIN we francji DESPE sa ze 4 rodzaje z tego co widzialam i pilam, ten normalny, potem jest taki czerwony z alkoholem co sie zwie cachaça i ma czerwony kolor-moj maz to lubi ja nie,jest zielonkawy z limonka i jeszcze jeden ale juz nie pamietam, chyba z wyciagiem z kaktusa (wiem ze go probowalam ale i tak klasyczny najlepszy).
wiecie co...wspomnialam sobie moment jak papiez nasz zmarl i sie poryczalam....w ten wieczor siedzielismy u sasiadow z moim eks i ogladalismy info na biezaco. zeszlismy pozniej do nas, wlaczylam tv i tego nei zapomne nigdy...leciala jakas reklama na ktoryms programie, nagle ja przerwano i pokazala sie czarna plansza i swieca-znicz.Boziu jak wtedy ryknelam placzem.....polecialam do sasiadow ubralismy sie i poszlismy do kosciola wszyscy i cala noc przekleczelismy modlac i placzac. a w ogole to nei wiem czy Polonia bedzie transmitowac beatyfikacje?? bo nei widze tego w programie u mnie puki co.jesli tak to o ktorej???????????????,
KASIS nie przestaje myslec o tobie....moze akurat sie stanei cud???
moja mama ma znajoma ktora miala raka piersi. nie mowiac nikomu na noc owijala piersi kapusta i bandazami. nie wiem jak dlugo to trwalo. po jakims czasie miala badanie i lekarze nie mogli uwierzyc-rak zniknal calkowicie a pani Jasia zyje do dzisiaj.az nieprawdopodobne mi sie to wydaje....
a u nas nocka do 6.30, i potem sie wkurzylam na klocka malego bo polozylam po butli do lozeczka a ta ni cholery spac. mnie leb nawala bo pierwszy dzien okresu, mam handre, nerwa, ciagle bym jadla.wstalam do niej chyba z 5 razy bo co wloze smoka to ona wypluwa i sie drze, az w koncu maz poszedl po nia przyniosl do lozka, ja poszlam sie polozyc na podloge do pokoju malej z kocem i poduszka bo centralnie mi czache rozrywalo i rozrywa. ale ta tak sie smieje i gada ze oka nie zamknelam. zauwazylam ze jak jest weekend to moje dziecko nagle sie "psuje", rozregulowywuja jej sie jakies zawory chyba

pppppp zupelnie inaczej spi, je o innych godzinach niz w tygodniu. jak wraca poniedzialek to dziecko jest normalne.... noz kurde....